Spring til indhold
Noell Elise

Alle kan meditere & øge deres livsglæde & sænke deres aldring

Men hvis du ikke har gjort det før eller har en daglig praksis med meditation, så kan det at meditere opleves uvant, akavet & endda som om dit hovede er ved at eksplodere på grund af enormt meget tankemylder. Og dét er helt almindeligt, det lover jeg dig.

Der er nemlig en hel naturlig ‘detox’ periode, når du begynder at meditere. Så de første uger eller måske måned kan du ved daglig meditation opleve, at dit ego prøver at overbevise dig om, at “det kan jeg alligevel ikke finde ud af” eller “det har jeg ikke brug for”. Ligesom du kan opleve frustration over, at der konstant opstår mange tanker, når du mediterer.

Men ligesom med alt andet i livet, så vil alt vi gør som er nyt være noget hvor vi skal være nænsomme med os selv & ikke banke os selv i hovedet med store forventninger. Men i stedet anerkende os selv for hver eneste indsats & ikke have fokus på selve resultatet. Og det gælder også, når vi går igang med en meditationspraksis.

———————————————————–

Meditation er ikke, at du IKKE tænker. Meditation er en måde, hvorpå du bringer stilhed ind i sindet & bliver bedre til at navigere & bestemme over hvilke tanker, der får lov at fylde i dit indre.

———————————————————–

Hvordan kan du meditere med mig?

Jeg vil elske at få lov til at guide dig – så du kan opleve de fantastiske fordele ved, at vi sammen tager kontrol over, hvilke tanker, der får lov at fylde i dig. Jeg har lavet enormt mange meditationer & der kommer hele tiden flere til.

Du kan som ENHED medlem få fri adgang til alle meditationer for blot 79 kroner om måneden. Alternativt kan du købe alle meditationerne enkeltvis til 69 kroner stykket.

Bliv ENHED medlem & få:

  • fri adgang til mere end 30 af mine meditationer
  • fri adgang til meditationsforløbet med 7 meditationer til en værdi på 249,-
  • 10% rabat på hele shoppen
  • fri adgang til videoer hvor du dyrker pilates, yoga, face yoga, kropsterapeutiske øvelser eller Living Yolates m.m.
  • fri adgang til mine ritualer
  • fri adgang til mine opskrifter
  • fri adgang til alle mine ekstra optagelser med diverse gæster samt nogle kun med mig
  • m.m.

Læs mere hér.

Prøv to af mine meditationer gratis via link hér & hér.

“No problem can ever be solved from the same level of consciousness that created it” – Albert Einstein

Sænk aldring & øg livsglæden

Fordelene ved at meditere er mange. Udover øget livsglæde & velvære, oplever de som mediterer en større mening med livet & større kreativitet. Rent fysiologisk giver meditation roligere hjerterytme, stresshormonet cortisol falder, det samme gør kolesteroltal & risikoen for hjertekarsygdomme.

Der startes processer som forbedrer dine hjernebaner, hvilket betyder din hjerne fungerer bedre & hurtigere. Samtidig kommer der ro på nervesystemet; ikke kun under meditationen, men resten af dagen, hvilket gør du responderer bedre i hektiske eller uforudsete situationer, under arbejdspres m.m.

Meditation er videnskabelig bevist at lindre & hjælpe mod stress, angst, depression, kroniske smerter, forbedre immunforsvaret, booste humøret, livsgejsten, sænke aldring & meget mere.

Hvorfor meditere med Noell?

Jeg er uddannet meditationslærer ved Deepak Chopra i USA. Det er en syv måneder lang uddannelse, hvor jeg udover ugentlige undervisningsdage, test & eksamen også dagligt mediterede 2 x 30 minutter i hele perioden. Jeg har mediteret dagligt i +5 år & har fra både egen erfaring & min uddannelse et stort indblik i meditation, men endnu vigtigere; hvordan jeg bedst muligt mediterer andre.

Dét er nemlig ikke noget, jeg mener man bør tage let på, da det er sårbare sider & det ubevidste nervesystem, som vi går ind & arbejder med.

Min meditationslærer, Deepak Chopra, er læge, forsker & en af vor tids største pioner, når det gælder udbredelsen af meditation & videnskabelig belæg for sammenhængen mellem krop & sind; & meditationens virke herimellem. Jeg mener derfor, jeg har taget min uddannelse hos en af de mest kompetente i verden.

Se alle de forskellige meditationer jeg guider dig i via link hér

………………………………………………………………………………………………………………………