Spring til indhold

Kontaktoplysninger:

Noell Crystals x ENHED ApS under Fulfill True Soul Journey ApS

CVR: 40313591

Mail: contact@noellelise.com

Handler det om en ordre, så er mailen: help@noellelise.com

Bemærk:

Når du køber på shoppen her, så støtter du automatisk det enormt vigtige arbejde som Land of Hope udfører for børn.

Valutakode; DKK

Leveringstid:

Mandag-fredag afsendes alle ordrer bestilt indenfor 48 timer.

Herefter har leveringsfirmaerne 1-2 dages leveringstid.

Fragtomkostninger: Alle bestillinger sendes med Post Nord til nærmeste pakkeshop & koster 53 kroner uanset vægt eller med Post Nord til privatadresse – bestiller du for mere end 550 kroner er der fri fragt.

Betalingsvilkår:

Beløbet for din bestilling trækkes, når pakken afsendes.

Fri fragt:

Gælder ved køb over 550kr på fysiske produkter og inkluderer ikke online produkter.

Handelsbetingelser, fortrydelsesret m.m:

Det er vigtigt at produkterne på shoppen har været igennem så få hænder & energier som muligt. Det er vigtigt for mig, at jeg kan give dig den form for garanti. Så det er det enormt vigtigt, at du sender en mail indenfor 3 dage efter du har afhentet pakken, hvis energiredskabet ikke lever op til dine forventninger.

Energiredskabet sendes retur ubrugt i original emballage & må ikke have været i brug. Dette er ligeså meget for din sikkerhed som kunde, da du også ønsker at investere i energiredskaber, der har været igennem så få hænder som muligt.

Retur følger dansk lovgivning med 14 dage, hvor varerne skal afsendes indenfor de 14 dage. Ved julegaver er der 14 dages returret fra d.24 december.

Ved køb af lys & røgelse gælder samme regler som ved cremer & kosmetik – de må ikke have været åbnet ellers tages de ikke retur.

Ved værdiforringelse af energiredskabet gives halvtreds procent af beløbet retur.

OBS: Ved returnering af smykker, læg da smykket ordentlig tilbage i æsken, uden at bøje puderne. Vi vil gerne genbruge æsken, men det er ikke muligt hvis du ikke har lagt smykket og puden ordentlig tilbage. I dette tilfælde trækkes 35 kroner fra din returnering.

Alle returvarer skal sendes med GLS eller Post Nord og have et track & trace nummer. Du dækker selv returneringens udgifter, som skal være direkte til adressen. Bemærk beskadiges varen under transport fra dig & retur til Noell Crystals, er det dig som skal tage erstatningssagen med GLS.

Pengene sendes først retur, når energiredskabet er tilbage ved lagerhotellet & håndteret af dem, hvilket de plejer at gøre en gang ugentligt, indenfor den gyldige fortrydelsestid & i samme stand som ved køb.

Pengene sendes retur på det kort det er købt med. Ellers kan der laves tilgodebevis hvor koden gives til en anden end køberen.

Du kan IKKE ombytte en vare til en anden.

Leveringen sendes direkte til adressen;

(Husk at vedlægge ordre nummer fra den bestilling varen kom fra, da vi ellers ikke ved hvilken mail vi kan kontakte dig på – returnerer du en gave som du ikke selv har købt, vedlæg da din egen mail adresse):

TIL: Ship Ship,

ATT: RETUR Noell Crystals,

Cementvej 1,

4600 Køge

Hvis du køber energiredskaber til et angivet beløb, for derved at modtage en gave, skal denne gave også leveres tilbage.

Ved returnering får du ikke leveringsomkostningerne tilbagebetalt.

Bemærk, at der ikke er nogen fortrydelsesret ved køb af online forløb og digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket.

Reklamationsret: 

De energiredskaber du kan investere i ved Noell Crystals, er håndplukket & specielt udvalgt. Kontakt os derfor på help@noellelise.com senest indenfor 3 dage, hvis du oplever noget ikke stemmer overens, da det burde være nemt at se ved energiredskabets ankomst. Din reklamationsret stemmer overens med lovgivningen.

Ved manglende afhentning af pakke i pakkeshop: 

Hvis du ikke afhenter din pakke i den valgte pakkeshop, & Post Nord derfor må sende den retur; så bliver jeg pålagt et tilbagesendings gebyr på 78 kroner. Bemærk; det gebyr pålægges du selv at betale.

Ikke afhentet pakker der kommer retur vil max blive opbevaret i en måned. Husk derfor at kontakte via help@noellelise.com er din pakket ikke afhentet, så du kan betale ny porto samt tilbagesendings gebyr inden din pakke sendes igen.

Ved bestilling i forkert adresse som skal omaddresseres af Post Nord:

Hvis du ikke skriver din adresse korrekt ved bestilling ved hjemmelevering, så skal Post Nord omadressere; det pålægger de et gebyr på 55 kroner. Dette beløb bliver du selv opkrævet, da det ikke er rimeligt at jeg skal dække dette. 

Gavekort: 

Ønsker du at glæde en du holder af med et gavekort, skal det bruges indenfor et år efter udstedelse.

Fortrolighedspolitik: 

Når du investerer i et energiredskab ved Noell Crystals x ENHED skal vi bruge informationer som dit navn, telefonnummer & mail til track & trace, adresse samt dine kortoplysninger til betaling. For at din investering kan gå igennem skal du give samtykke til at disse oplysninger fortroligt opbevares ved os. Dine oplysninger videregives & behandles ligeledes fortroligt af betalingsudbyder, Post Nord via ShipShip ApS samt Dinero som er regnskabsprogrammet vores revisor også bruger.

Dine oplysninger vil aldrig blive solgt videre & behandles i overensstemmelse med EU’s persondataforordring GDPR.

Telefonisk kontakt 3157 8870 – men der ydes kun service via mail.