Spring til indhold

Vil dit brand gerne støtte en god sag samtidig med I får markedsføring & omtale?

ENHED podcast gør en stor forskel for tusindevis af danskere. De emner podcasten dykker ned i støtter mennesker igennem livskriser & udfordringer samtidig med podcasten giver dem viden der fremmer deres mentale, emotionelle, sjælelige & kropslige bevidsthed & trivsel.

Så hvis dit brand gerne vil støtte op om denne positive forskel samtidig med I kommer ud til alle lytterne, så er det at samarbejde med ENHED podcast en oplagt beslutning.

ENHED podcast udkommer til dels takket været sponsorer.

Noell har stærke principper omkring hvilke brands hun samarbejder med (se mere i bunden).

Lad dit brand styrke sin holistiske profil ved at samarbejde med Noell & ENHED podcast.

Kontakt contact@noellelise.com for mere information.

Faste sponsorer / partnerskab

PUORI x ENHED

Puori valgte i 2022 at indgå i et fast partnerskab med ENHED podcast & Noell. Puori blev grundlagt i 2009 & er frontløber i branchen for at sikre rene kosttilskud. De har uafhængige tredjepartstests & komplet transparente undersøgelser af alle produkter. PUORI tror på en forebyggende livsstil & har en holistisk tilgang til sundhed. De ved den moderne diæt mangler næring & derfor tilbyder de de reneste, naturlige kosttilskud. PUORI er et brand Noell selv kontaktede i 2021 med ønske om samarbejde, da hun selv i mange år inden har brugt produkterne & er utrolig glad for dem. Det er et utrolig autentisk samarbejde. PUORI har støttet fast op om ENHED podcast siden 2022.

Du kan med koden ‘Noell’ få 30% rabat på de første tre bestillinger i et abonnement (som kan opsiges allerede efter første bestilling). Alternativt kan du få 25% rabat på én bestilling med koden ‘PuoriEnhed’. Du kan bruge rabatkoderne via link her

Brands Noell er ambassadør for

Alfa Omega x Noell

Den lægefaglige klinik har en holistisk tilgang til udseende & første gang du kommer her vil du blive spurgt ind til kost, bevægelse, mentale helbred m.m. Noell har igennem nogle år gået her først som privat kunde & nu som ambassadør. Det er p.g.a. deres holistiske & naturlige tilgang at Noell faldt for klinikken & hun behandles i deres Signatur Behandling Petit med microneedling med Dermapen.

Du kan få en gratis konsultation via www.alfaomegaklinikken.dk

PUORI x ENHED

Noell er ansigt sammen med et af sine yndlings produkter fra PUORI nemlig deres D-vitamin. Et lille produkt men med stor påvirkning på kroppen. D-vitamin er vital for en række forskellige funktioner i kroppen, hvor en af de vigtigste funktioner er at hjælpe kroppen til at optage & omsætte kalk & dermed til at vedligeholde normale knogler & muskler. D-vitamin er vigtig for immunforsvaret, huden m.m.

Udpluk af sponsorer gennem tiden

New Balance

Hårklinikken

LAGUR

Tina Lykkegaard

Bioterm

Lancome

MANTLE

Nordic Ayurveda

Care by Nature

Float Studio

m.fl.

*Ting Noell bl.a. ikke vil reklamere for er gambling, fossile brændstoffer m.m.