Spring til indhold

Julegave: Meditation – I am Joy

Jeg har lagt en (jule)gave til dig her i mit podcast feed. Det er en af mine mange meditationer, som jeg nu giver dig mulighed for at benytte.

Hvad end du lytter til ENHED pga kropslig interesse, mental, emotionel eller sjælelig, så er der én ting du kan gøre, som helt automatisk vil påvirke alle komponenter positivt. Meditation.

Meditation reducerer stress (mindre kortisol stresshormon i kroppen). Styrker dit fokus & klarhed. Sænker blodtrykket, sænker aldring, styrker immunforsvar, & skaber tid til du bliver bedre til at lytte til din intuition/sjæl. Det er blot et udpluk. 

MEGET de fleste mennesker lider af i den vestlige verden – kan meditation hjælpe med! Det de fleste længes efter i den vestlige verden – det kan meditation føre dig til!

Det er det vi gør hver dag, som skaber livet vi (op)lever, måden vi møder os selv & andre på samt skaber fremtiden vi bevæger os ind i.

Jeg håber at du vil melde dig ind i Klub ENHED, for derinde får du adgang til massevis af meditationer & der kommer hele tiden flere til. Som medlem får du også adgang til alle ekstra optagelser med gæsterne, nogle ting kun med mig, bevægelsesvideoer, opskrifter, ritualer & 10% rabat på hele min webshop.

Du kan melde dig ind via link hér.

Stort kram,

Noell