Bevisthedsforløb

kr. 349,00

Bevidsthedsforløb

Er til dig der gerne vil udvide din bevidsthed & bringe mere nærvær, klarhed & taknemlighed ind i dit liv.

Det er overraskende små tiltag vi kan gøre i vores liv, eller ting vi kan bringe bevidsthed ind på, som vil skabe en stor forskel i måden hvorpå vi oplever livet vi lever.

Faktisk skal der ikke meget til, for at vi gradvist begynder at opleve et indre skift.

Men det kan føles overvældende at gå i gang & der kan også være tvivl om hvor, hvordan & med hvad vi skal starte.

Derfor har jeg lavet ‘Bevidsthedsforløb’!

Her har jeg samlet mine absolutte go-to tiltag, som er små, nemme & overskuelige at gøre til en naturlig del af din tilværelse. Tiltagene er små – men den transformation de skaber i dig & måden du oplever dit liv på, er stor!

Det kan du forvente;
  • Forløbet vil tage dig ind ad. Du får blandt andet adgang til en meditation som kun findes i dette forløb & som ikke er til salg på webshoppen eller tilgængelig i Klub ENHED.
  • Men forløbet vil også tage dig ud i bogstavelig forstand. Ud & se. Ud & sanse.
  • Forløbet vil gøre dig mere klar omkring hvilket liv du lever & vil leve fremover
  • Tiltagene hver uge tager ikke meget tid i din dag.
  • Du vil opleve øget fokus & øget nærvær.
Det praktiske:

Når vi vil gøre noget nyt til en naturlig del af vores hver dag & måden vi lever på, så er det vigtigt at vi gør det med små, men dermed også stabile skridt.

Derfor er Bevidsthedsforløbet bygget op sådan, at du hver uge i 8 uger kan tilgå et nyt tiltag. Du kan også vælge at bruge 2 uger på hvert tiltag, så forløbet tager 16 uger. Eller 24. Det er egentlig op til dig.

Det vigtigste er, at du lader minimum en uge gå imellem hvert tiltag & først kender til næste tiltag, når du rent faktisk skal til at gå igang med det. På den måde er du både nænsom men også realistisk med, at få tiltagene gjort til en del af din måde at være i livet på.

Du kan tilmelde dig forløbet når som helst, da det er i dit eget tempo du kommer igennem det & ikke afhænger af tid på året eller andre deltagere.

Sådan tilgår du materialet:

Materialet til forløbet er PDF. Du kan så tage et screenshot & tilgå opgaverne uden internet. Meditationen kræver internet.

Når du har købt adgang, så trykker du på log ind i menuen. Så kan du tilgå forløbet. Hvis du i forvejen er medlem i enten Klub ENHED eller andet, log da ind & køb så adgang, så tilføjes forløbet til den bruger du allerede har.

Jeg glæder mig til, at tage dig med på den her bevidstheds rejse!

Stort kram, Noell
Forløbet kan tilgås både via mobil eller computer.

 

Du kunne også være interesseret i...