Spring til indhold

Unakit

I vores del af verden, så forbinder vi sundhed med en krop der rent visuel er slank, tonet & atletisk.

Men hvad med det indre? Du kan være nok så sporty eller slank, men stadig leve et indre liv i rent virvar, uden fodfæste & alt for dårlige tanker.

Vores eksistens i en menneskelig krop handler om balance – i både krop & sind. Og Unakit er et energiredskab, som uden tvivl vil støtte dig i dette. Den er kendt for at bringe harmoni & balance til din energetiske krop, men dette kræver indsigt & forløsning. Så forvent ikke, at det sker henover natten.

Det lyserøde i Unakit repræsenterer omsorg, kærlighed & tålmodighed. Det grønlige overflod & næring. Historisk er den brugt til at støtte i en sund graviditet.⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Brug Unakit som energiredskab, hvis du ønsker støtte til at vække eller styrke kontakten til dig selv. I en travl hverdag, så er det ofte nemmest at til sidestille den tid du ville have brugt på at pleje dit indre, & som årerne går, hober uforløste følelser, negative tanker & energier sig op.

Unakit vil støtte dig til at gå dybt. Og dybt er ikke altid kønt. Hvertfald ikke hvis det er blevet forsømt længe

Men du må ændre dine vaner & dine tanker, hvis du vil ændre dine resultater & din virkelighed. Husk det kræver mere energi at leve i frygt & manglende tro på dit eget lys & potentiale – end det kræver at leve i kærlighed.

Hvis du ønsker at begynde at meditere, eller vil styrke din praksis – så er Unakit også et fantastisk energiredskab! Den vil støtte dig i at connecte med din spirituelle side, & lade den vokse & blomstre. Det vil sige; Unakit støtter dig at, at vende tilbage til dét du kommer fra. Af samme grund er den perfekt til visualisering & visioner, hvis du har store ideer du gerne vil manifestere. For det er når vi falder tilbage til troen på Universet, & begynder at leve i kærlighed, at vi vil blive en del af Universets flow. Universet støtter alt hvad der kommer fra hjertet, & ikke har grobund i egen gevinst eller succes; men i alt dét, som vil gøre en positiv forskel for andre.