Spring til indhold

Septarie

Septarie er en meget unik sten. Nogle kalder dem også for dragesten, og de er dannet for mellem 50-70 millioner år siden.

Deres stærke link til jorden, begyndelsen og evolutionen gør dem til kraftfulde værktøjer, og øger din åbenhed for naturen og dens beskeder.

Hvis du er i et sted i livet, hvor du oplever megen uønsket opmærksomhed, eller der er nogen omkring dig, som påvirker dig og din energi negativt, og dette bekymrer dig, så anbefaler jeg Septarie som energiredskab. Den er dette en kraftfuld beskytter, som er kendt for at skabe fred i dig og dine omgivelser, og beskytte dig mod nysgerrighed, andres indblanding og negative vibrationer.

Dette gør Septarien på flere måder. Blandt andet ved, at styrke dit solar plexus – din egen selvfølelse og dit selvværd – og dit rodchakra, så du kan stå stærkere i dig selv, og lade andres energier glide af dig.

Historie

Septarien går også under et andet navn; Drageæg. Det kommer af, at vores forfædre på grund af Septariens udseende, fik associationer til deres ide om, hvordan drageæg måtte se ud. Dragens energi er fyldt med visdom, bevidsthed om hvem man er og hvad man kan, og symboliserer udvikling, transformation og beskyttelse. Septariens variation af farver skyldes dens mineralsammensætning. Den består både af gul calcit, aragonit som er det brune, samt en type chalcedon som er kvarts fra geoder. De findes blandt andet i England, USA, Spanien, New Zealand og Madagascar.