Spring til indhold

Rhodonit

Rhodonit er en kærlighedssten.

Rhodonit støtter dig som energiredskab til at acceptere og modtage kærlighed, og tro på dét, at du er værdig til at blive elsket.

Når jeg tænker på Rhodonit, hører jeg af en eller anden grund altid Carrie (Sex & the City) stemme i mit hoved, og den magiske måde hun udtaler “Love” på, da hun beskriver sit forhold til russeren.

Den er gennem tiden blevet brugt til at afbalancere følelserne, samt styrke sammenholdet mellem mennesker.

Rhodonit bringer tryghed, da følelsen af at blive elsket – først og fremmest og NETOP af dig selv – giver tryghed

Brug Rhodonit som energiredskab, hvis du ønsker kærlig hjælp til at acceptere skyggesider af dig selv, og renser dig for sår og ar fra fortiden. Rhodonit vibrerer med kærlige energier, som vil hjælpe dig til at tilgive, og den vil være en støttende trøst. Den vil styrke din tillid til verden, livet og fremtiden, så du trygt kan leve videre vel vidende, at du er værdig og du er passet på.

Generelt er den kendt som et energiredskab, der hjælper dig til at tilgive, og heale sorger i dit hjerte. Dette kan være ved dødsfald, men det kan også være ved et knust hjerte, eller utroskab. Af samme grund anbefaler jeg den også, hvis du er i et parforhold, hvor I ønsker at heale og genvinde tilliden til hinanden.

Historie

Rhodonit blev fundet i 1790’erne i Uralbjergene i Rusland, som skaber grænsen mellem Europa og Asien. Den fik først navnet ‘Ørne Stenen’ da der i det samme område figurerede mange ørne. Russerne lagde ofte stenen i deres nyfødtes vugger – ørnen symboliserer nemlig styrke, mod og visdom; og hvem ønsker ikke disse egenskaber vil være stærke i deres barn? Rhodonit fik sit nuværende navn i 1819, og kommer af det græske ord ‘rhodon’, som betyder ‘rose’.