Spring til indhold

Pyrit

Pyrit er en unik sten hvis betydning, egenskaber & vibrationer hjælper med succes, manifestation, selvtillid & velstand.

Pyrit kaldes også “Fools Gold”, da den forståeligt nok ofte blev forvekslet med ægte guld af håbefulde guldgravere.

Men selvom den ikke er ægte guld, så er den et ekstremt kraftfuld redskab og en god partner i din rejse mod manifestations, succes og velstand.

Pyrit vil som energiredskab fylde dig med styrke, robusthed og selvtillid. Men for at nå dértil, skal du være klar til at arbejde med dig selv, og de udfordringer du måtte have prøvet at undgå.

For ligesom træer vokser sig stærke i modvind, så vokser vi mennesker også, når vi tør stå op for os selv, sætte ord på vores grænser, og være tro mod os selv

Nogle siger, at en Pyrit er som et slags spejl. Hvis du tør se dig selv rigtigt i øjnene, og konfrontere dig selv med alt det både positive og negative du besidder. Du ved, ærligt & rigtig få arbejdet med dét, så vil dén vished og proces styrke dig.

Pyrit er en stærk sten. Den er rigtig god at placere, i områder hvor du arbejder, da den styrker din egen tro på dig selv og dine projekter. Derved støtter den dig i arbejdsprocessen, og i at få manifesteret dét du arbejder for.

Jeg kan virkelig kun anbefale Pyrit. Jeg har selv (mange), og føler virkelig de vibrerer med styrke, lys, glæde og stråler succes. Pyrit empower dig på alle måder. Dit selvværd, selvtillid, og energien til at nå i mål. Derved vil du opleve succes og velstand – og positive oplevelser, følelser og tanker, avler endnu mere positivitet – og en sund spiral vil blive begynde.

Historie

Pyrit har været kendt af vores forfædre i tusinder af år. De indfødte i Turtles Island polerede faktisk Pyrit, og brugte den som et spejl. I Østen symboliserede en guld firkant jorden. Derfor har Pyrit også haft en stærk symbolik, da den ofte forekommer naturligt i helt perfekte firkanter. Igennem historien er guld blevet opfattet som Solens jordiske symbol. Dette skyldes guldets farve og strålende effekt. Dette er også en grund til, det blev brugt i vielsesringe; som symbol for, at lyset, glæden og lykken aldrig vil falme med tiden, ligesom guld ikke vil.