Spring til indhold

Jaspis

Jaspis er på mange måder en empowering sten.

Den styrker din beslutsomhed og tro på dét du er i gang med, så du har modet og troen til at få det fuldført.

Derved fremmer den din evne til at færdiggøre ting. Den styrker din evne til at tænke hurtigt, til at få ideer realiseret og omdannet til handling. Selv i tider hvor der er modstand, vil den styrke dit indre mod.

Jaspis forbinder dig til Moder Natur og jordens vibrationer. Den vil øge din forbindelse til og forståelse for den store magt og indflydelse, jorden og naturen har på dit velbefindende. 

Jaspis er kendt som en næringssten, som vibrerer med en støttende energi, og bringer ro og troen på, at det hele nok skal gå. Den afbalancerer og harmoniserer dine chakraer. Der findes mange forskellige farver Jaspis, som hver styrker de forskellige chakraer. Selvom Jaspis kommer i alle farver, så er det ens for dem er, at de alle har den groundende energi tilfælles, selvom nogle af dem også stimulerer andre chakra.

Jaspis er ligesom Calcit, Fluorit, Agat m.m. et af de energiredskaber, som har en grundlæggende vibration, der så påvirkes yderligere af de forskellige former for mineralsammensætninger. Derfor findes der mange typer Jaspis, du kan læse mere om et udpluk af de forskellige længere nede.

Mookait Jaspis som er kendt for at vibrere med en energi, som vil gøre dig omstillingsparat. Det er altid godt at kunne være det; tit kan vi mennesker blive låst fast, og tro ting kun kan gøres på én måde. Men nogle gange ville det måske bedre betale sig, at gå til venstre. Mookait hjælper dig til at åbne dit sind, og tænke ud af boksen, og se andre løsninger.

Grøn Jaspis stimulerer dit hjertechakra; den hjælper dig til at være tro mod dig selv, og skaber bevidsthed omkring de handlinger du må sidde fast i, som ikke gavner dig selv. Grøn Jaspis er god mod hudproblemer, renser fordøjelseskanalen (som er forbundet med din hud), fjerner oppustethed og toksiner.

Rød Jaspis er stærkt forbundet til dit Hara & Rod chakra – hvis du er for meget i dit hovede, lader tanker & bekymringer hive dig rundt i manegen – så er det et groundende energiredskab som Rød Jaspis du kan bruge. Dens forbindelse både med dit Rod Chakra, mens også dit Hara Chakra hvor din kreativitet sidder. Så hvis du vil arbejde med at få løsnet op for energien & lade din kreativitetsenergi flyde; så er Rød Jaspis noget for dig!

Dalmatiner Jaspis er enormt unik, da det sorte prikker – hvoraf navnet kommer – faktisk er Sort Turmalin. Det vil sige, at du i dette energiredskab får både Jaspis & Sort Turmalin i én. Det er et energiredskab, du kan arbejde med, hvis du ønsker at nedbryde nogle af de barrierer, begrænsninger & forhindringer, som faktisk kun er nogle DU har skabt. De blev måske skabt fordi du ønskede at beskytte dig selv – men ofte bygger vi disse barriere op af frygt. Og de holder os fastlåste & begrænser os. Så arbejd med Dalmatiner Jaspis, hvis du er klar til at transformere dit liv.

Kambala Jaspis vibrerer med enorm styrke. Det her er et fantastisk energiredskab til dig, som ønsker at vække eller styrke din indre power. Hvis du oplever en tendens til, at lade tvivl, usikkerhed & negative tanker dominere i dit sind – så arbejd med Kambala Jaspis. Den vil støtte dig i at indse samt anerkende dine talenter, ja egenskaber som du ligefrem tager for givet, men som faktisk er din unikke styrke sammenlignet med andre. 

Hvis du vil rydde op i & åbne dit sind, så er Kambala Jaspis noget for dig.

Produktivitet & kreativitet vil flyde og komme naturligt til dig, så du kan få sat handling bag alt dét, som nærer dig. Når du åbner op for din egen styrke og power, så er der noget som helt naturligt vil følge med. Fred. Ro. Harmoni. For når du anerkender og omfavner dig selv og dine unikke talenter, så vil følelsen af at “komme hjem” blive vækket.

Polychrome Jaspis er som energiredskab blevet brugt til at støtte indre styrke, jordforbindelse & booste din kreativitet & handlekraft.

Ocean Jasper er et utrolig mildt men powerfuldt energiredskab. Dét at den kan komme i næsten alle farver, med cirkler, uden cirkler – ja faktisk se meget forskellige ud, selvom den kommer af det selv samme – åh det er én af grundene til, at jeg elsker krystaller. De er det smukkeste symbol på os mennesker i min optik. Vi kommer også fundamentalt af det selv samme – men ser ud på millioner af forskellige måder, og bliver formet, udviklet og vidt forskellige. Ocean Jasper vil genskabe din forbindelse til dér hvor du kommer fra – naturen.

Den vil minde din sjæl om, at det som livet bringer dig, blot er en naturlig del af livets cyklus – og støtte dig i, at finde fred, balance og flow i dit livs udvikling. 

Hvis du oplever stress, bekymring eller angst, så vil Ocean Jasper være et utrolig godt energiredskab. Den vil støtte dig i at give slip – det kan være på bekymringer og tanker, som ikke gavner dig. Det kan være healing af oplevelser tidligere i dit liv, som den dag idag stadig tynger dig, og holder dig tilbage fra at træde ind i dit fulde potentiale. Ocean Jasper bringer kærlighed – først til dig selv – men medfølelse til dine omgivelser. Placer den med fordel ved dit Solar Plexus, gerne inden sovetid mens du ligger i sengen, luk øjnene, og giv dig hen. Åben op for lys og lad varmen strømme ind og dig, som en vind der kommer i et smukt, mildt flow. Af naturen er du kommet.