Spring til indhold

Hæmatit

Ligesom Hæmatit bliver magnetisk når den opvarmes; så husk; du er magnetisk.

Den energi du vibrerer med, fungerer som en magnet.

Med din energi tiltrækker du andre mennesker, situationer, livets gang. Så vær bevidst. Bevidst om hvilken slags magnet du er.

Brug Hæmatit som energiredskab, når du ønsker at få jordforbindelse. Hæmatit er af shamaner blevet brugt til at opløse negativitet, og genoprette harmoni i krop og sind. De mente, at Hæmatit kunne forhindre negative energier i at trænge ind i menneskets krop og sind.

Hæmatit er kendt for at vibrere med utrolig stærk energi; brug Hæmatit hvis du ønsker en stærk støtte. Jeg anbefaler Hæmatit, hvis du ønsker at få gjort op med dine indre begrænsninger.

Hvis du er nået dertil, hvor du ønsker at stå endnu stærkere i dig selv, styrke dit selvværd og din viljestyrke; så brug Hæmatit

Den vil styrke din empowerment, og støtte dig i at få lagt din fokus og din koncentration på de uopfyldte ønsker, du må have; så de kan blive til virkelighed.

Mentalt stimulerer hæmatit koncentrationen og dit fokus. Hæmatit er kendt for at være en god sovesten, da den netop genopretter harmoni og fred i kroppen. Prøv dig frem, og se om det også føles sådan for dig. Ellers er blandt andet Ametyst, Howlit, Lepidolit og Blå Calcit også gode sten at sove med.

Historie

I det gamle Romerrige anså de Hæmatit som en kraftfuld amulet for beskyttelse når krigere skulle i kamp. Planeten Mars var deres gud for krig, og de mente at Hæmatit og Jern var hellige gaver derfra. Igennem historien har man ment, at Hæmatit renser, styrker og regulerer blodet, og af samme grund blev den brugt ved blodsygdomme. Man har fundet gamle grave fra Stenalderen, hvor hele graven til den afdøde blev fyldt med den rødlige farve man kan få fra Hæmatit, da de mente det symboliserede livmoderen, og derved ville sikre en genfødsel af den afdøde.