Spring til indhold

Granat

Granat vil lære dig, at dine tanker og indstilling til dét livet bringer dig, er halvdelen af løsningen.

Problemer bør kaldes udfordringer, og kriser bør kaldes rum til udvikling.

Brug Granat som energiredskab, hvis du ønsker at styrke dit overlevelsesinstinkt; Granat er nemlig et utrolig powerfuld energiredskab at have, når du befinder dig i en krise. Hvis du oplever at livet er ved at falde fra hinanden, at du ikke kan se nogen sund udvej, og dit fundament begynder at vakle – så skal du arbejde med Granat.

Granat bringer styrke og vækker din indre kraft, og bringer håb og mod, lige meget hvor håbløs din situation måtte være

Granat afbalancerer din seksuelle drift, inspirerer til kærlighed og hengivenhed. Den vitaliserer, bringer lidenskab, opløser tabuer og hæmninger der holder dig tilbage, åbner dit hjerte og øger din selvtillid.

Granat hjælper dig til at se, hvilke adfærdsmønstre du har, som holder dig fastlåst og ikke er hensigtsmæssige. Med din opmærksomhed rettet på dem, hjælper Granaten dig til at opløse dem og give slip på dem.

Fysisk siges Granat at være en god støtte hvis man er syg med cancer, da shamaner og healere igennem historien har ment, at den hjælper med at regenerere kroppens celler.

Historie

Granat har været et yderst populært smykkesten i mange tusinde år. I en grav som estimeres at være lavet cirka 3000 år før vores tidsregning, har man fundet en halsklæde fyldt med Granat rundt om skelettet. Grækerne troede, at hvis børn bar en Granat, ville den redde dem fra at drukne. I kristendommen mener de, at Noah brugte en yderst velslebet Granat til at oplyse sin ark i mørket. Samtidig mente mange kristne, at Granat på grund af sin røde farve var et symbol på dét, at Jesus ofrede sig selv for os mennesker. I Indien brugte de Granat som små spidser på det yderste led af deres pile, når de var i krig.