Spring til indhold

Calcit

Calcit styrker din motivation, tro og viljestyrke.

Hvis du mangler motivation i dine projekter, og oplever en manglende tro på, at du kan gennemføre dét du har sat i gang, så anbefaler jeg at du bruger Calcit som en energimæssig støtte.

Calcit styrker dig i at få virkeliggjort dine ideer, og hjælper dig til at holde fokus på dét, der er vigtigt på din vej.

Mange mener, at Calcit renser og forstærker energier; og dens aktivitet vil booste din energi, så du kommer igang og får handling bag dine ideer. Derved vil du opleve øget vækst og udvikling, som vil styrke din motivation for, at fortsætte den positive spiral.

Af samme grund anbefaler jeg Calcit, hvis du vil styrke din evne til at gøre ideer til virkelighed

Dette kan både være på dit arbejde eller studie, men det kan også være indenfor kreativitet, ønsket om livsstilsændringer, eller hvis du ønsker at finde modet til at komme ud og møde nye mennesker.

Calcit er et energiredskab jeg anbefaler, hvis du ønsker at arbejde med milde, healende vibrationer, som renser dit rum for negative energier. Hvis du føler dig stresset, føler du har mistet modet og ikke kan mærke dig selv klart, så ty til en Calcit. Den vil lindre din stress, bringe dig ro og stabilisere dine følelser, og blidt mindske dit tankemylder. Den er også et kærligt, mildt redskab til børn.

Blå Calcit er kølende, og er af samme grund igennem historien blevet brugt ved feber. Det er en kanaliseringssten, som virker forløsende. Blå Calcit kan støtte dig i at give slip på modstridende følelser, den kølige blå farve bringer nemlig en beroligende, lindrende energi. Den styrker dine kommunikative evner. Du kan føle, at denne type Calcit gør dig mere sårbar ~ det er fordi, den åbner op for din sensitivitet. Men husk; sensitivitet bliver din største styrke, når du lærer at kontrollere den.

Orange Calcit vibrerer med energier, der styrker dine evner, hæver dit potentiale og opløfter din energi. Hvis du vil arbejde med din indre frygt, depression eller afbalancere dine følelser, så brug en Orange Calcit ~ derved vil den gøre dig klar til en ny, positiv begyndelse.

Lys Calcit åbner dit sind, og lader dig anskue ting fra et rationelt perspektiv, i stedet for igennem dine følelser. Det er i nogle faser i livet nødvendigt, for at kunne få renset ud, så du er klar til at bevæge dig videre på rejsen. Derfor er Lys Calcit også god ved nye begyndelser.

Grøn Calcit er ideel til dig, som ønsker at bryde ud af fastlåste tankemønstre og en bestemt livsstil. Brug den som energiredskab til at se hvilke dele af dine tanker og adfærd, som ikke længere gavner dig; og brug den så til at styrke dig selv, til derefter at få adfærden ændret, og få implementeret positive, energigivende forandringer i dit liv.

Honning Calcit vil støtte dig i at få overblik, & deraf mere overskud. Dét at administrere sin tid er en af mine udfordringer, & her er Honning Calcit et godt energiredskab. Faktisk er det et super redskab til dig som har mange bolde i luften: den vibrerer med indre styrke, ansvarsbevidsthed & dét at have nok tro på dig selv & din kunnen, til at gå forrest. Brug den med fordel sammen med Pyrit for virkelig at skabe power, øge dit selvværd & tro på dine evner, & for at vibrere succes.

Mangano Calcit er Calcits svar på kærlighed. Den dyre skønhed vibrerer med en enorm selvkærlig, mild og healende energi ~ af samme grund bliver den brugt til at heale et knust hjerte. Hvis du føler du er i minus på din egenkærlighedskonto; så arbejd med dette energiredskab.

Optical Calcit som energiredskab renser & balancerer dine energifelter (chakra) så du kan få flow i dine energier igen. Den bringer klarhed & klarsyn – hvis du har brug for at “re-set” & starte på en frisk (vær bevidst om at det ikke nytter noget at fornægte eller feje ting under tæppet – det er ikke sådan det virker. Jeg mener her, hvis du er igang med indre arbejde) så er Optical Calcit ligesom Bjergkrystal et fantastisk energiredskab, som vil forstærke din process & din nye integrationen af det nye.

Blå Calcit er kølende, og er af samme grund igennem historien blevet brugt ved feber. Det er en kanaliseringssten, som virker forløsende. Blå Calcit kan støtte dig i at give slip på modstridende følelser, den kølige blå farve bringer nemlig en beroligende, lindrende energi. Den styrker dine kommunikative evner. Du kan føle, at denne type Calcit gør dig mere sårbar – det er fordi, den åbner op for din sensitivitet. Men husk; sensitivitet bliver din største styrke, når du lærer at kontrollere den

Historie

Calcit findes i mere end 800 typer krystaller. Det gør den til en mere almindelig krystal end andre. Egypterne brugte Calcite til at skabe smukke statuer, krukker, parfumeholdere m.m. Navnet Calcit kommer fra det latinske ord ‘calx’ som betyder lime. Calcite findes da også i mange variationer af gullige toner.