Spring til indhold

Aragonit

Aragonit er et seriøst energiredskab hvis du ønsker at arbejde med din jordforbindelse.

Mange af dem, som har stærk kontakt med deres spirituelle side, har også ofte en tendens til at flyve lidt rundt – mig selv inklusiv.

Derfor er det rigtigt givende (og i min optik også vigtigt) at huske at skabe jordforbindelse.

Aragonit grounder & får dig ned på jorden. Jordforbindelse er vigtigt, hvis du ønsker at skabe stabilitet; hvis du oplever pres på arbejdet, i dit kærlighedsliv, eller rent eksistentielt, så arbejd med Aragonit.

Aragonit er også et energiredskab jeg anbefaler, hvis du alt for længe har holdt følelser inde. Hvis vi ikke får sat ord på hvad vi mærker, og får sagt fra når andre overtræder vores grænser, så ophober det sig. Vi kan ikke styre vores omgivelser, og der vil altid i alles liv ske noget, som vi ikke bryder os om.

Hvis vi får sagt fra når omgivelserne overtræder vores grænser – så kommer vi hurtigere over dét som skete

MEN hvis vi holder det inde, så vil vi både fysisk og psykisk bærer rundt på det i alt for lang tid. Aragonit støtter dig i at få åbnet op for det der har drænet dig, så du kan få det forløst & få det ud af dit system.

Hvad end du mangler centrering & jordforbindelse følelsesmæssigt, spirituelt, eller på grund af ydre faktorer, så er Aragonit en fantastisk (og smuk) støtte.⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Aragonit findes ligesom Fluorit, Calcit & mange andre krystaller i forskellige mineralsammensætninger; der findes derfor varianter af Aragonit.

Aragonit Stjerne krystal kaldes også for Sputnik krystal, med reference til russernes satellit Sputnik 1, der var den første, der blev sendt ud i rummet. Personligt synes jeg ikke, at det ligner så meget. Aragonit Stjerne er groundende på alle planer & er støtter dig i at få centreret din energi. Aragonit Stjerne er et fantastisk energiredskab til dig, som oplever at være udfordret i at være til stede lige her – i nuet. Den vil grounde dig så du ikke befinder dig tankemæssigt i fortiden eller fremtiden, men den eneste tid som der egentlig er sand; nutiden.

Hvid Aragonit er et energiredskab som de, der er klar til at se sig selv & deres liv med sande øjne. Den støtter dig til at tage stilling, være ærlig & mærke ind. Lever du dét liv du drømmer om? Det liv du fortjener. Det liv alle omkring dig fortjener at du lever, fordi det også vil påvirke dem positivt. Hvid Aragonit er et fantastisk energiredskab hvis du er klar til transformation. Dens glitrende, hvide lys vil være en fantastisk støtte.

Pink Aragonit vibrerer ligeledes med grounding & centrering – her især indenfor dit kærlighedsliv. Her mener jeg allerførst til dig selv. Har du brug for at få stabiliseret & styrket din kærlighed til dig selv? Brug Pink Aragonit som energiredskab for at vække & styrke din selvfølelse; vise kærlighed & omsorg overfor dig selv. Tålmodighed. Bevidstheden om, at du er ligesom du skal være & lige hvor du skal være. Og elsk dig selv for at have nået hertil. Først når du virkelig elsker dig selv, vil du kunne vibrere med & modtage samme kærlighed. Når du har fået dét på plads, så vil dine relationer blive påvirket. Også dit kærlighedsforhold til et andet menneske.