Spring til indhold

75. Sådan styrker du dit selvværd & gør op med din indre kritiker med Marie Brixtofte

Vil du gerne indgå fred & slippe for den indre stemme, der ikke taler særlig pænt til dig? Er du dygtig til mange ting; men stadig i tvivl om, hvorvidt at du er værdifuld, hvis det ikke var for de ting du kan & gør?

Så er den her samtale noget for dig! Og det er en samtale jeg sent vil glemme; jeg havde en utrolig sårbar fest med min gæst Marie Brixtofte som er psykolog, foredragsholder & forfatter. At vi sammen kan bringe en så let & lattermild energi ind i et rum der samtidig er fyldt med smerte, sårbarhed & ærlighed; dét repræsenterer på mange måder præcis hvad ENHED rummet kan, i min optik.

Vi taler blandt andet om; 

  • Hvad der skaber et lavt selvværd
  • Hvorfor selvtillid er godt; men ikke det samme som selvværd
  • Forskellen på selvtillid & selvværd
  • Imposter syndrom & angsten for at blive afsløret
  • Drama trekanten

Og så tager Marie os med i selvværds-fitness center, så vi kan få styrket & boostet vores selvværd. Vi skal igennem syv maskiner, som alle vil være med til at støtte dig til at stå stærkere i dig selv & kunne sige fra, begynde at mærke dine behov, udtrykke dine behov, gøre op med din indre kritiker, bringe mere selvkærlighed ind i din tilværelse & meget mere.

Marie svarer også på jeres personlige spørgsmål omkring selvværd inde i ekstra optagelsen i Klub ENHED. Der er så mange vigtige nuancer i hendes svar derinde – log ind med din Klub ENHED profil & lyt med. Hvis du ikke er medlem er der også plads til dig, du læser mere hér.

Tak fordi du træder ind i ENHED rummet sammen med mig, jeg tager ikke din tilstedeværelse for givet.

Stort kram, 

Noell