Spring til indhold

68. Venskaber: historisk, filosofisk & hvorfor de er vigtige med Jonas Holst Sørensen

Hvad er et godt venskab? Hvorfor er venskaber vigtige? Hvad bidrager venskaber med på et dybere plan end blot socialt samvær? Hvilke typer venskaber findes der? Hvilke regler & etiske principper er der i et venskab? Og hvad når venskabet kommer til en ende?

Lyt med til en spændende samtale med Jonas Holst Sørensen, filosof, idehistoriker & lektor ved San Jorge University i Spanien, som har dykket ned i venskaber i et historisk & filosofisk perspektiv & fulgt dens udvikling ind i nutiden. 

For hvilken betydning har det at vi nu kan blive venner blot ved et klik på sociale medier? Hvad skal der til for at indgå i et venskab? Og hvad kan venskaber lære os?

Få svarerne på alle ovenstående spørgsmål, når jeg blandt andet taler med Jonas om;

  • Hvilke kvaliteter venskab har
  • Tre forskellige former for venskaber
  • Forskellen på at tale til eller om en ven; hvad end de er til stede eller ej
  • Når venskaber afsluttes

Og meget mere. Det er en super interessant samtale & personligt elsker jeg al den historiske viden & de filosofiske aspekter Jonas bringer ind i ENHED rummet.

Og hvis du vil dykke ned i energi; hvordan du passer på din egen energi, ikke bliver påvirket af andres energi, & tager ejerskab for din egen, så glæder det mig enormt at fortælle dig, at du kan lytte til min eksklusive video samtale med Rikke Hertz. Rikke er er spirituel erhvervsrådgiver, coach, forfatter & underviser. Hun har blandt andet skrevet bogen ‘Energi’.

Når vi mestrer vores egen energi, så bliver vi ikke ofre for andres energi eller krænkere af andre, fortæller Rikke blandt andet i samtalen her.

Hvis du oplever mange omkring dig føles som “dårlig energi” – så lyt med, for Rikke har et vigtigt & stærkt budskab til dig. For hvad betyder det egentlig, når vi dømmer andre & dømmer andres energi?! 

Rikke taler også om energien i sit hjem, hvad du omgiver dig med m.m.

Som Rikke siger i samtalen; “Den sande rigdom er at have masser af energi”. Til slut kommer Rikke også med nogle punkter hun anbefaler, hvis du vil begynde at tage ejerskab for din energi.

Du kan se optagelsen inde i Klub ENHED; samtalen udkommer nemlig kun derinde, som gave til alle de dejlige klub medlemmer. Klub ENHED er til dig som er vild med ENHED & vil have meget mere ENHED. Hver uge kommer der nyt indhold derinde, & i den her uge er det altså denne episode med Rikke Hertz. Læs mere om Klub ENHED via dette link.

TAK fordi du lytter med, 

Stort kram, 

Noell