Spring til indhold

63. Når din hobby bliver til din levevej med Ditte Julie Jensen

Tager du ofte ting lidt for personligt? Er du bange for at vise sider af dig selv, bekymret for hvad andre måtte tænke om dig? Har du din opmærksomhed rettet på folk omkring dig? Glemmer du at fylde dig selv op? 

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, så lyt med, for det er blot et udpluk af emnerne som jeg berør med min gæst Ditte Julie Jensen, i denne episode af ENHED.

Ditte er iværksætter & forretningskvinde, TV-kok, kagebogsforfatter, foredragsholder & hun har gjort sin hobby til sin levevej. Ditte fortæller enormt ærligt omkring rejsen i ikke at være autentisk, men også styrken ved, at vælge at vise hele jeg frem.

I episoden her tager vi på lidt af en udviklingsrejse med Ditte, & det er i løbet af den rejse at Ditte kommer med så mange indsigter & guldkorn, som kan motivere dig til at stå stærkere & mere autentisk i dig selv.

Må smukke kvinder også være kloge i vores samfund? Hvordan tænder vi vores indre lys igen, når andre vil slukke det? Og hvad har Helle Thorning-Schmidt & Margrethe Lehrmann med samtalen her at gøre?

Vi snakker blandt andet om;

  • Gode råd du ikke har bedt om fra venner, familie, følgere & hvordan du sætter grænser
  • Hvad du skal være opmærksom på, når din hobby bliver din levevej
  • Når krisen rammer & hvad du kan bruge kriser til i en virksomhed
  • Kon-kollegaer & det at blive kopieret
  • Hvor du altid skal lægge dit fokus når du skaber & vedligeholder din virksomhed

Og meget mere. Hvis du er selvstændig, eller tror du gerne vil være det, så vil du hverken gå glip af episoden ELLER ekstra episoden inde i Klub ENHED. Du lytter med ved at logge ind i Klub ENHED eller tilmelde dig hér. Især ekstra episoden er spækket med fantastiske råd. 

Vi kommer med masser af do’s & dont’s hvis du er selvstændig. 

Vi svarer på flere spørgsmål fra Jer lyttere, blandt andet;

  • Hvordan vi sprang ud i livet som selvstændig; om vi havde visioner, strategier & hvad vi anbefaler
  • Hvordan vi bevarer gejsten i vores liv som selvstændig, når der er modgang

TAK fordi du lytter med, jeg er simpelthen så glad for, at du vælger at træde ind i ENHED rummet sammen med mig & mine gæster!

Stort kram, Noell