Spring til indhold

61. Hvordan overbevisninger påvirker din tilgang kost & bevægelse med Benedikte Koed-Jørgensen

Er du træt af at tale negativt til dig selv, når gælder mad, motion & når du kigger på hvordan andre lever? Så er den her samtale lige noget for dig!

Lyt med, hvis du er klar til at bringe nysgerrighed frem for selv sabotage ind i dit liv.

For meget af det vi tror vi ikke kan – & det vi tror vi kan – bunder i overbevisninger. Især når det gælder kost & bevægelse.

Min gæst idag er Benedikte Koed-Jørgensen som er kostvejleder, psykoterapeut, traumeterapeut & personlig træner. Jeg er vild med Benediktes enormt holistiske tilgang til mennesket & hvordan hun aktivt kombinerer bevidstheden om skygger, trickers & overbevisninger med vores tilgang til kost & bevægelse.

Benedikte og jeg dykker blandt andet ned i;

  • Om der er rigtige/forkerte måder at spise & træne på & hvordan du finder din
  • Hvordan overbevisninger har indflydelse på kost & træning
  • Hvordan nysgerrighed, er nøglen ind til vores overbevisninger & som påvirker vores måde at tale til kroppen på & behandle den

Vi taler også om det at finde inspiration på Sociale Medier, eller blive tricket, & hvordan vi kan bruge dét til at lære vores eget behov indenfor kost & bevægelse bedre at kende. 

Benedikte kommer til sidst med nogle gode pejlemærker, hvis du vil kigge på dine overbevisninger omkring mad & motion.

Hør hvordan din indre stemme & din sjæl også er en muskel, som kræver du træner dén. Og hvordan gør du det? Det fortæller Benedikte om løbende igennem samtalen, men især i de sidste fem minutter af samtalen.

Jeg deler også min egen oplevelse i foråret, hvor jeg var fuldstændig udkørt & min krop begyndte at vise fysiske tegn på et belastet nervesystem; hvilket var grunden til jeg rakte ud til Benedikte & pludselig fik et stærkt indblik i, hvordan hun arbejder med mennesker.

Jeg håber du finder stor værdi i at lytte med – TAK fordi du vælger at træde ind i ENHED rummet med mig!

Stort kram, 

Noell