Spring til indhold

58. Regressionsterapi, sjælerejser & hvad din læring i livet er med Melina Rosenkilde

Efter episode #54 hvor læge, forsker & reiki healer Tobias Anker Stripp blandt andet fortæller om forskningen indenfor nærdødsoplevelser, så oplevede jeg stor respons fra mange af Jer som lytter med. Liv efter døden, hvad der sker med sjælen etc er tydeligvis noget som interesserer mange af Jer skønne lyttere.

Derfor glæder det mig at præsentere ugens gæst Melina Rosenkilde. Udover sin bachelor i sygepleje & kandidat i Afrikastudier, så arbejder Melina også som regressionsterapeut.

Lyt med til en interessant episode, med meget nye emner her i podcasten. Vi taler blandt andet om;

  • Hvad regressionsterapi er & hvordan det fungerer
  • Hvad man kan få ud af at rejse tilbage til tidligere liv
  • Hvad sjælerejser er
  • Hvordan du kan få svar på, hvad meningen med dit liv er & hvem i dit liv du har sjæleaftaler med

En lille time inde i samtalen taler jeg & Melina omkring hvorfor det er så vigtigt, at vi bliver hjemme i os selv, ikke tror vi skal hjælpe andre med deres livslæringer & hvordan kontrol, behovet for at “hjælpe” andre, ofte bruges som distraheringer for ikke at skulle forholde sig til sit eget indre. Vi taler også om grænsesætning & hvorfor det er en befrielse at se & erkende alle de mindre flatterende sider i sig selv.

Melina fortæller hvordan hun i mange år havde lukket ned for sider af sig selv & til sidst begyndte at få insisterende & fremtidsforudsigelige drømme.
Til slut fortæller Melina, hvordan du forbinder dig med dit højere jeg & kan få budskaber fra noget større.

Du skal vide, jeg er så glad for, at du vælger at træde ind i ENHED rummet! 

Tak fordi du lytter med.