Spring til indhold

56. Afmagt, magt & fuldmagt – en healingsrejse – med Thomas Frederiksen

Det her er historien om en mand, der er opvokset i en dysfunktionel familie & i et miljø, hvor hans almindelige rammer var kaos, uro & utryghed – & hvordan dét fundament gjorde…

at han i årevis kunne fylde endnu mere kaos & bogstavelig talt krig på, uden at stoppe op & lytte til sin krops symptomer, der skreg på ro & healing.

Thomas Frederiksen har tre gange været i krig som sergent i Afghanistan & levet tre år som livvagt i Bagdad, Irak. Han er uddannet ambulanceredder & brandmand. 

Thomas Frederiksen er personlig træner, coach & tidl. målmandstræner i Superligaen, & så arbejder han med breath work, sauna & varme/kulde terapi.

Det er en rørende, ærlig samtale om rejsen dertil hvor Thomas til sidst lå i fosterstilling med en PTSD & prostata cancer diagnose – & dén healingsrejse der startede her efter. 

Jeg bliver nødt til at tilføje, at der er voldsomme fortællinger i denne episode. Der er blandt andet en historie fra hans opvækst, som påvirker hvordan han reagerer i en situation som udsendt, der kan være voldsom at høre. 

I episoden her taler Thomas & jeg blandt andet om:

  • Hans opvækst og overlevelse i et dysfunktionelt hjem & miljø
  • Hvordan indre krig bogstabeligt talt kan blive en ydre krig
  • Hvordan afmagt ikke er lig med fuldmagt 
  • Hvad Thomas tænker, når han bliver spurgt, om han har slået nogen ihjel som soldat
  • Hvordan Thomas langsomt healede sin krop, sit sind, sit emotionelle & blev bevidst om sin krops symptomer & måde at kommunikere på
  • Hvorfor Thomas mener det er vigtig,  at vi som mennesker forstår ordene afmagt, magt & fuldmagt, både fysisk & mentalt

Og så taler vi også om, hvordan livets læringer på godt & ondt er med til at give os indsigter & erfaringer, som vi kan bruge til at støtte andre mennesker.

Thomas bruger idag sine indsigter & erfaringer til mental træning af professionelle fodboldspillere & andre klienter i hans virke som personlig træner & coach.

Og i den sidste del af samtalen fortæller Thomas også om, hvilke teknikker han bruger når han mentaltræner sine klienter. 

TAK fordi du lytter med.