Spring til indhold

48. Følelsers placering i kroppen & bevægelse efter årstiderne med Mikkala Kissi

Mange lyttere har efterspurgt en episode om bevægelse & kropsbevidsthed & derfor har Noell inviteret Mikkala Kissi i studiet.

Mikkala er grundlæggeren af Living Yolates, en holistisk trænings metode som kombinerer yoga, pilates, dans, meditation & energi arbejde. Hun er blandt andet uddannet kostvejleder, kinesiolog, body master, yoga & pilates instruktør.

Lyt med til en ærlig, informativ & spændende samtale om, hvordan du begynder at lytte til din krop & forstå dens beskeder til dig, så du kan begynde at bruge din krop til at navigere ud fra. Der bliver talt om omsorg for sin krop i stedet for det at bekrige den. Hvordan træning af sin krop bør komme fra et sted af kærlighed til sin krop & hvordan det åbner det op for ens sind, bevidsthed & sjæl. Hvilke organer der er mere aktive i de forskellige årstider & hvordan du tager årstiderne ind i din bevægelsesretning. At ubalance er en naturlig dele af livet & meget mere. Få også et interessant indblik i, hvilke områder i din krop der er forbundet med hvilke følelser & kompetencer.

Husk at melde dig ind & støt ENHED fast hver måned med helt ned til 20 kroner, så podcasten kan blive ved med at udkomme. Læs mere & støt op via linket her