Spring til indhold

47. Bevidsthed omkring det fysiske miljø med Oliver Amdrup

For første gang i ENHED dykker vi ned i vores fysiske miljø.

Huden på vores krop adskiller os ikke var omverdenen – vi er en del af den & vores hud både udskiller men også indtager vores miljø. Det miljø vi lever i, er en enorm del af vores ENHED. Og selvom vi måske oplever, at kroppen, sindet & måske også sjælen, er en isoleret del af verden.

Noell har besøg af Oliver Amdrup, som er podcastvært på The Coming Clean Project, iværksætter & sammen med Julius Heslet grundlagde kosttilskudsfirmaet Puori. Oliver har dedikeret sit liv til at sprede bevidsthed omkring en renere tilværelse.

For selvom du lever “godt” med daglig bevægelse & økologisk mad, så er der stor risiko for, at du dagligt udsætter dig selv for urene produkter & miljøer. Der er nemlig produkter vi bruger, indtager eller lever med dag efter dag, som med stor sandsynlighed er det der kaldes højrisiko produkter. 

Lyt med når Noell sammen med Oliver dykker ned i hvorfor bevidstheden om sund kost, bevægelse & mentale helbred ikke kan stå alene, hvis du ønsker at leve et rent liv. Hvordan økologi ikke er ensbetydende med produktet ikke indeholder miljømæssig forurening. Hvilke indholdsstoffer eller produkter vi skal være særlig opmærksom på. Hvorfor det er vigtigt, at blive bevidst om miljøet madvarer er vokset i, men også miljøet du bor & lever i & meget mere. 

Husk at begynde at støtte økonomisk op om ENHED med en månedlig mønt, hvis du vil være med til at sikre, at ENHED ikke stopper om nogle måneder. Du kan støtte op via dette link: støt ENHED