Spring til indhold

46. Samtalekort & intuitive svar med Noell Elise & Josephine Bredsted

ENHED er tilbage efter en dejlig sommerferie – & denne gang med en lidt anderledes episode. Noell har nemlig overladt samtalen til Universet – mere præcist, så har hun medbragt ‘Samtalekort’ & sin veninde Josephine Bredsted.

Mange lyttere har efterspurgt at Noell selv bliver gæst i podcasten – & episoden her, er en alternativ måde, at imødekomme ønsket på. 

Lyt med når Noell & Josephine på skift trækker samtalekort & svarer på spørgsmål, de ikke er forberedt på. Spørgsmålene åbner op for meget sårbare oplevelser i Noells liv, blandt andet, hvordan Noell i sin familierelation lærte, at det er okay at andre overtrådte hendes grænser & hvordan Muhammed-krisen fik fatale konsekvenser for Noells familie relation. 

De taler også om det at blive ghostet i venskaber, hvornår vores indre arbejde virker, hvordan vi selv kan have et ansvar for dårlig arbejdsmiljø, høje krav til nære relationer & så deler Noell også sit største ønske for dig, som lytter med til ENHED & meget mere.

Josephine er også gæst i episode #32 til en snak om ikke at elske sig selv, spiseforstyrrelse, det at være en pleaser & vejen til et mere selvkærligt liv.

‘Samtalekort’ er skabt af Stine Buje, gæst i episode #40 & hvis du også har lyst til at dykke ned i dybere samtaler med venner & familie, så kan du købe dem hér www.noellcrystals.com & derved inddirekte støtte op om ENHED. 

Husk; hvis du kan lide ENHED, så støt op om podcasten & giv enten en engangsdonation eller meld dig ind i support klubben så du automatisk donerer 10 kroner til hver episode du hører.