Spring til indhold

41. Tændernes forbindelse med følelser & sind med Dorte Bredgaard

Noell har besøg af Dorte Bredgaard, er specialist i tandsundhed & mener, at tænderne er et spejlbillede af vores indre tilstand.

Hør om Dortes rejse med tænder. Hvor hun allerede som tandlæge studerende begyndte at undre sig over huller på ulogiske steder som ikke var svære at børste, & siden hen som tandlæge, hvor Dorte oplevede hvordan mundhygiejne & sukker, ikke kan stå alene som de eneste forklaringer på tandproblemer.

Dorte fortæller om hvorfor vores tænder snakker. Hvad de prøver at fortælle os med de forskellige symptomer. Hvordan vores tænder inviterer os til at opgradere os selv. Og hvordan de forskellige tænder er forbundet med forskellige livsområder i os mennesker. 

Lyt med i den spændende samtale med Dorte, om hvordan de gode penge hun tjente som tandlæge, ikke længere gav mening for hende, når hun følte hun symptombehandlede i stedet for at finde årsagen til symptomet.

Noell har medbragt en masse spørgsmål som lytterne via Instagram story på @noell_enhed_podcast havde skrevet ind med inden samtalen med Dorte Bredgaard. De bliver også besvaret i ugens samtale.