Spring til indhold

37. Den usynlige kærlighed & de fem kærlighedssprog med Frej Prahl

Hvor starter kærligheden? Hvad er de fem kærlighedssprog? Hvorfor er de fordelagtige at kende til & være bevidste om? Og hvorfor bør vi ikke forvente at andre taler vores kærlighedssprog? 

Noell har igen inviteret psykolog, forfatter & parterapeut Frej Fogh Prahl i studiet. I episode 14 talte de om undertrykt vrede & dens påvirkning på vores relationer, forventninger, skuffelse, tillid & ærlighed.

Denne gang taler de om kærlighed. Forskellige måder at vise eller give kærlighed. Men også kærlighed i et historisk perspektiv.

Lyt med til samtalen, hvis du ønsker at blive mere bevidst om al den kærlighed, der findes i din hverdag, men som for det meste er usynlig. Og hvordan vi kan støtte hinanden & vores børn til at bringe mere taknemlighed ind i hverdagen.

Fra ugens samtale vil jeg anbefale bøgerne ‘Én tid, ét liv, ét menneske’ af Morten Albæk samt ‘Derfor forelsker du dig ikke i den forkerte’ af Jytte Vikkelsøe. Begge bøger kan du købe på min webshop www.noellcrystals.com & derved støtte op om ENHED.