Spring til indhold

35. Verden er ved at dulme sig selv ihjel med Jean Von Baden

“Hele verden er afhængig. Verden er ved at dulme sig selv ihjel” siger ugens gæst, Jean Von Baden, som er psykoterapeut, DJ & tidligere natklubejer. 

Det her er en enorm fascinerende samtale med Jean, som selv er opvokset i en familie der misbrugte alkohol. Du får et sårbart, ærligt indblik i hans opvækst &hvordan han selv blev misbruger. Jean er i medierne blevet kaldt ‘kongen af det københavnske natteliv’. Men han deler ærligt sin nedtur & bagsiden i denne samtale.

Jean er nu psykoterapeut & misbrugskonsulent. Disse kompetencer giver samtalen en ekstra dybde, fordi Jean i samtalen omkring sin livsrejse, samtidig kan forklare & reflektere over begivenhederne & de menneskelige mekanismer.

Vi snakker blandt andet om fællesskaber, alkohol kultur, selv accept, det indre arbejde, ærlighed & det sidste kvarter snakker vi om, hvad man bør gøre som pårørende, til en der har et misbrug.

Du kan læse mere om Jean & hans arbejde som psykoterapeut via www.jeanvonbaden.com

Har du misbrug tæt på livet?

Så er der mange steder at hente hjælp. Blandt andet Fri af Misbrug, Dansk Misbrugsbehandling, Misbrugsportalen, Psykiatrifonden & mange flere.