Spring til indhold

28. Luder, Madonna, menstruation & cyklus med Augusta Søndergaard

Episoden alle kvinder bør lytte til. Der er så mange nuancer, så megen viden & så meget livsværdi at hente, i samtalen med Augusta Søndergaard.

Kvindens køn & kvindens cyklus er i århundrede & stadig i dag forsimplet. De færreste kvinder har indblik i, hvilken styrke & gave deres cyklus er. Dét er hvad der sker, når historien & lægevidenskaben i århundrede er skrevet af mænd, for mænd.

Lyt med i samtalen & få indblik i, hvilken betydning vores cyklus har på vores sundhed & livsværdi. 

Lær hvordan du kan bruge din cyklus til at tage ejerskab for dit liv & holde øje med din indre balance. Med fokus på din cyklus kan du lære dig selv dybere at kende, ændre hvordan du er i livet & hvordan du oplever livet.

Hør også om de konsekvenser det har for dit sind, kroppen & måden du oplever dig selv som menneske, når du er på hormonel prævention.

Augusta Søndergaard er sygeplejerske med kandidat i folkesundhedsvidenskab & har skrevet speciale om menstruation. Samtidig er hun uddannet Holistisk Energiterapeut & Living Yolates, & har dermed både et fagligt, personligt & energetisk indblik i menstruation & cyklus.