Taknemligheds kultivering / øvelse

kr. 69,00

Øg din taknemlighed…

Meditationen er 13 minutter

At udløse vores fantastiske ENHEDs eget apotek af hormoner der booster tilfredshed, glæde & optimisme er noget vi kan gøre helt automatisk ved at bruge tid på at praktisere taknemlighed.

Den her taknemlighedsøvelse kan laves siddende i en behagelig meditationsstilling, men den kan også laves imens du laver mad, er ude & gå tur eller på vej et sted hen eller når du lægger i din seng. Du kan bruge den her optagelse som meditation, men du kan også bruge den som guidance til en øvelse hvor du har kuglepen & papir klar.

Taknemmelighed kan ændre vores hjerner og derved ændre vores virkelighed og livssyn. Når vi er taknemmelige, falder vores stressniveau, vi sover bedre, vi får bedre relationer & oplever større optimisme i tilværelsen.

Så lad os sammen praktisere taknemligheden. For det kan godt være, at taknemlighed udløser hormoner & følelser i dig – men taknemlighed er ikke en selvfølge;

Taknemlighed er at valg.

OBS: Hvis du er medlem i Klub ENHED – som koster blot 79kr pr mdr –  så har du fri adgang til alle mine meditationer. Log da ind på din profil eller tilmeld dig via link hér

Kategori: Tag: