Spring til indhold

Orakel sæt ‘Cosmic Wild’ fra Cocorrina

kr. 499,00

På lager

Det længe ventet orakel sæt fra Cocorrina er ankommet.

Lad de naturens vilde skabninger guide dig, støtte dig & vise dig vejen.

Som ALTID er kvaliteten & indpakningen udover alle grænser magisk. De 44 kort kommer pakket ind i den smukkeste æske – som ligger i en stof lomme med guld broderet symbol på & guld knap til at lukke med.

OBS: BEGRÆNSET OPLÆG SOM ALTID MED cocorrina produkter

Ved siden af følger ‘Cosmic Wild – Oracle Guidebook’ som er en hård bog, der både fortæller om naturens elementer, samtidig med den fortæller om alle kortene & budskaberne dyrerne bringer dig.

Sættet er skabt på sort papir med guldkant & skrift. Igen – se billederne. De taler for sig selv.

Dette smukke orakel sæt er uden tvivl en investering for livet.

Deck Specifications: 
44 Cards with gold foil on the cards’ faces and backs
Gilded Edges
Paper Quality: 350gsm Superluxe
Size: 7x12cm – 2.75″ x 4.75″
Soft Box with Gold Foil & a velvet pouch with golden embroidery
A Cosmic Wild Oracle Guidebook is included
Made by Cartamundi in Europe
Kombiner eventuelt med Cocorrina’s fuldstændig magisk smuk tarot & orakelkorts journal.

Udover den er vanvittig smuk udenpå & i virkelig flot kvalitet, så er det et skønt værktøj til dig som ønsker at huske & reflektere & kunne gå tilbage til forskellige stunder med enten tarot eller orakelkort.

Alle siderne bygget op med brugbar spørgsmål; dato, tid, om det er orakel, tarot eller rune kort, hvad kort typen hedder, hvilke spørgsmål du har stillet, hvilke kort du træk, & plads til at skrive hvilke følelser, tanker m.m. de vækkede i dig.

Beskrivelse

Orakelkort er et energiredskab du kan bruge til at genskabe kontakten med din intuition & få vejledning samt kommunikere med dine guider. Der findes mange slags Orakelkort, & jeg har bevidst valgt at sælge de sæt, som jeg selv bruger.

Det er en fantastisk måde at tjekke ind på, være i nuet, mærke efter, få vejledning – & støttes i at anskue situationer fra andre vinkler.

I min optik er der ikke nogen forkert måde at bruge Orakelkort på – du skal gøre det i overensstemmelse med hvad der føles naturligt for dig. Nogle benytter sig dagligt at Orakelkort, andre – inklusiv mig selv – lidt sjældnere. Der er intet rigtigt eller forkert. Jeg bruger Orakelkort ved Nymåne hvor jeg har et længere ritual, & så gør jeg det på min fødselsdag & ved årsskiftet. Du skal gøre det lige når du føler for det.

Jeg opbevarer mine Orakelkort med en Bjergkrystal ovenpå, der konstant sørger for lyse, rene & høje vibrationer. Inden jeg går igang samler jeg sættet, centerer jeg mig. Lukker øjnene, får ro på nervesystemet. Så tilkalder jeg mine guider. Når jeg mærker jeg har helt ro på & virkelig er til stede, så banker på toppen. Derefter glider jeg dem igennem begge mine hænder som et kortspil, & sørger for at hvert eneste kort rør begge mine hænder.

Så stiller jeg mine spørgsmål – nogle gange er der to, tre eller blot et. Det kan være “Hvor skal jeg lægge mit fokus lige nu” eller “Overser jeg noget”. Så vælger jeg det kort jeg kan mærke kalder. Alle Orakelkort kommer med en guidebog.