Meditationsforløb

kr. 249,00

Velkommen til et meditationsforløb du kan tage i dit eget tempo

OBS: Som Klub ENHED medlem får du fri adgang til dette forløb & alle andre meditationer for kun 59kr pr mdr via link hér
Dit liv er summen af det du gør hver dag

Som jeg har sagt før: Vi får det samme, når vi gør det samme. Så hvis du vil opleve noget nyt, må du gøre noget nyt. Jeg ønsker for dig, at du skal opleve den befriende effekt det har, når vi gør meditation til en naturlig del af vores hver dag. Jeg oplevede det indre (& dermed også ydre) skift for mere end fem år siden & jeg vil gøre alt for, at du motiveres til også at lade meditation blive en ligeså naturlig del af livet, som det at drikke & spise & bevæge sig er.

Dette forløb er til dig som:

  • gerne vil begynde at meditere
  • allerede mediterer nogle gange men gerne vil gøre det oftere
  • dig som stille & roligt vil øge længden af dine meditationer
  • dig som gerne vil komme tættere på din indre kerne & mærke dine kerneværdier
  • dig som gerne vil lande i en større indre ro selvom verden rusker & livet har sine naturlige op & ned

Hvis du mediterer hver dag, så påvirker det ALT i din enhed. 

Meditation påvirker blandt andet:

  • dit sind, fordi du med tiden bl.a. bliver bedre til at give slip i tanker & aktivt vælge hvilke du giver energi
  • din krop da det blandt andet sænker dit blodtryk & aldring
  • din sjæl, fordi du skaber rum til at være nærværende med dig selv

I dette forløb vil du udover støtten til en fast meditationspraksis samt øgning af meditations længden, også begynde at skabe rum for vigtige, daglige refleksioner der vil påvirke hvordan du ser dig selv & hvordan du oplever livet.

Forløbet er bygget op med 7 versioner. De støtter dig til at meditere 8 minutter & ved hver ny version øges tiden, men uden du egentlig bemærker det når du er igang med at meditere. Den sidste version er på 21,5 minut.

Hvordan fungerer det:

Du finder 7 versioner. Jeg vil anbefale du mediterer dagligt med version 1 henover en periode på mindst 4 dage. Så det samme med version 2 i en periode på mindst 4 dage. Og så videre med alle versioner. Du kan også vælge at tage en ny version hver dag. Det vil sige. Du vælger selv om dette forløb skal være henover 7 dage eller 28 dage & alt ind imellem eller mere.

Hvorfor tage det henover en periode på 28 dage:

Kontinuerlighed er nøglen her. Og så vil du opleve, at du begynder at finde nye lag i meditationen – & endnu vigtigere – i dig selv, hver gang du møder dig selv i denne meditation. Du kan selvfølgelig tilgå alle versionerne igen ligesom du vil efter forløbet.

Hvordan får du adgang:

Når du har investeret i forløbet & købt adgang, så kan du oppe i menuen vælge “Se medlemsindhold”. Der ser du alt det indhold du har købt adgang til på hjemmesiden, herunder dette meditationsforløb.

Når du køber adgang til forløbet vil du få adgang til mine tips omkring det at meditere.

Tak fordi jeg må guide dig i meditation,

Stort kram,

Noell