Tilbud

KRYSTALLER af Noell Elise Wakeroots

kr. 249,95

På lager

Du får som enhed medlem altid 10% rabat på alt så bogen koster 269,90kr meld dig ind via link hér

Danmarks første moderne bog om krystaller

Ny smuk guide til de seneste års supertrend. Lær om krystallernes historie – & om deres energi.

Lær at bruge krystaller i din hverdag. De er mystiske, men også konkrete redskaber, du kan bruge til at skabe ro & til at opnå det, du drømmer om.

Krystaller indeholder tusinder af års spirituel visdom. De har næsten altid været en del af vores liv. Vores forfædre bar de smukke krystaller som amuletter, for sådan kunne de påvirke deres rejse gennem livet & døden. Og for dem betød smykket lykke, styrke & beskyttelse. I dag er det anderledes. De skinnende krystaller vækker måske vores nysgerrighed, men de får os også til at stille spørgsmål: Hvad kan de egentlig? Hvordan bruger man dem, & skal man vælge den lille røde krystal eller den store hvide?

Tag med på en fascinerende rejse ind i krystallernes verden & få alle svarene. De krystaller, du finder frem til gennem denne bog, vil blive dine livspartnere & dine støtter. Læs blandt andet om:

  • Krystallernes lange historie som menneskets spirituelle redskab
  • Farver, chakra & hvad krystaller, sten & mineraler egentlig er
  • Hvordan du konkret kan bruge krystallerne i din hverdag
  • Placering, ritualer m.m.

I bogen er der en krystal oversigt med mere end 40 forskellige krystaller, hvor du dykker ned i deres historie, energier & hvordan du bedst bruger dem.

Noell Elise var i januar 2018 first-mover i Danmark, med sin moderne tilgang til krystaller på Instagram via @noell_crystals. Kort tid efter fulgte webshoppen i samme navn. Noell er meditationsmentor, coach & vært på den holistiske podcast ENHED. Hver uge tager Noell & en ny gæst emner op, der er relateret til sjæl, krop & sind.