Klub ENHED DIAMANT

kr. 79,00 / month

Vil du have endnu mere ENHED?

Så er Klub ENHED lige noget for dig!

Her finder du ekstra episoder/samtaler med udvalgte gæster, solo episoder med mig & uddybende skriv med udgangspunkt i teorier eller emner der er berørt i podcast episoderne.

Du får også adgang til unikke meditationer, som er guidet af mig. Jeg er udannet meditationsmentor ved Deepak Chopra i USA, som er en syv måneder lang meditations uddannelse.

Ved at melde dig ind i Klub ENHED, så får du ikke bare adgang til alt det her ekstra materiale – du støtter også podcasten & mit arbejde automatisk hver måned. 

Dét er vist det man kalder en win-win!

Der vil løbende tilføjes nye spændende, ekstra episoder mm til Klub ENHED.

Klub ENHED er kun lige begyndt – & der vil løbende blive tilføjet flere ekstra episoder, flere meditationer & meget mere.

Men allerede nu, finder du;

  • Ekstra episode med Jesper Westmark, hvor han svarer på en masse spørgsmål fra jer følgere på instagram, blandt andet hvordan kan man undgå at andre mennesker påvirker en negativt
  • ekstra episode med Mads Friis om vaner
  • Du finder solo episode med mig, hvor jeg giver dig 9 konkrete redskaber til, hvordan du passer på dit nervesystem.
  • Du finder uddybende skriv omkring de tre principper som, kan hjælpe dig til at give slip på tankemylder & få mental frihed
  • Der er uddybende forklaring på skrift omkring de 5 kærlighedssprog og en test du kan tage, for at lære dit eget at kende
  • Og så er der en helt igennem fantastisk meditation derinde, hvor jeg guider dig til ro, til dit hjerte, og til at forbinde dig til det vigtigste i dig – det er en meditation du kan lave flere gange dagligt, og som ved daglig brug vil bringe mere meningsfuldhed ind i dit liv.

Hvis du ikke er medlem, kan meditationen købes til 69kr inde på webshoppen. 

Lige nu kan du melde dig ind i Klub ENHED, til enten 40kroner om måneden eller 60kroner, afhængig af hvor meget du har mulighed for at støtte mit arbejde med.

Men der går ikke længe før, at man KUN kan melde sig ind til 60 kroner pr mdr, da indholdet konstant vokser.

Så hvis du vil nå at få månedlig adgang til blot 40kroner, så meld dig ind nu.

Hvordan tilgår du materialet? Når du har købt adgang, så tryk på menu & derefter ‘log ind’.

Tak fordi du træder ind i ENHED rummet sammen med mig & mange andre skønne mennsker.

Stort kram, Noell

OBS: har du før været meldt ind til et lavere beløb, men enten sat det på pause eller afmeldt det, så er det ikke muligt at genskabe dette – meld dig derfor ind her.

Kategori: Tags: , ,