Spring til indhold

Circle of Life halskæde med ædelsten

kr. 1.499,00

På lager

Du får som ENHED medlem altid 10% rabat på alt så du sparer 149,90kr – meld dig ind via link hér

Circle of Life halskæde…

… er designet med omtanke. Den eksklusive halskæde er skabt af 100% genbrugs sølv & belagt med guld & med ædelsten af Akvamarin, Granat, Opal & en halvædelsten nemlig Tigerøje. Det her er altså ædelsten kvalitet (høj kvalitet) & ikke den kvalitet du finder i smykkerne i lavere prisleje.

I over halvandet år har jeg haft min egen Circle of Life halskæde. Jeg skulle allerførst teste kvaliteten. Og den fremstår stadig som ny. Men så skete der en masse økonomisk som gjorde, at jeg måtte sætte produktionen i stå. Derfor glæder det inderligt endelig at kunne sætte Circle of Life halskæden til salg!

Derfor skal du iklæde dig Circle of Life halskæden

Udover at den er vanvittig smuk, unik & eksklusiv & meget smuk (også kombineret med andre smykker om halsen), så skal du bære den smukke Circle of Life halskæde som støtte & påmindelse om, at livet handler om at flyde med, ligeså meget som det handler om, at være tro mod dig selv, holde jordforbindelsen & have fokus på hvad der er godt for dig.

Selve vedhænget er cirkel formet for at repræsentere Månen. Det fremgår også tydeligt af strukturen, som er inspireret af Månens overflade som er dækket af kratere.

Månen i sig selv repræsenterer Circle of Life. Den er cyklisk ligesom naturen på planeten jorden & ligesom kvinden som skaber liv, men også ligesom menneskets livscyklus. Forår, sommer, efterår, vinter. De tre ædelsten & den fjerde halvædelsten er valgt med ønsket om at støtte & styrke dig i følgende i Circle of Life;

(Ægte) Opal er vand element & hjerte chakra. Den støtter dig til at flyde med i livet fra dit hjerte. Den siges at booste held, overflod, familie forbindelser & sundhed.

Akvamarin er vand element & forbindelsen mellem dit hals & hjerte chakra. Den støtter dig i at turde tale fra dit hjerte & være tro mod dit hjerte. Den er også kendt som modets krystal.

Granat er ild element & hara & rod chakra. Granat siges at rense & genskabe styrken i hele din både fysiske & energetiske krop. Den er kendt for at bringe & booste en stærk livsenergi.

Tigerøje er både jord & ild element samt solar plexus, hara & rod chakra. Den støtter din indre styrke, selvværd & passion samt bringer stabilitet, ro & jordforbindelse.

Dimensioner: Halskæden er skabt med ønsket om at du kan bære den præcis som du ønsker. Derfor kan du selv bestemme hvor du vil lukke kæden alt ind imellem længderne fra 58,5 cm til, ja faktisk så småt du vil. Selve cirklen er 1,8 cm i diamater & så stikker ædelstenene udover, så den er 2,3 cm. Ædelstenen er 0,3mm.
OBS: Sov ikke med dine smykker. Tag dem af ved sport, sauna & I bad. Opbevar ikke smykker på badeværelset. Alt sammen vil forkorte belægningens levetid, elastikker, klarheden i ædelstene m.m.