Soyalys med trævæge

Økologisk soyavokslys med trævæge for bedre indeklima & renere hygge
Måske det mest stemningsfyldte lys du kan bruge!

At tænde for et lys med trævæge er en enormt sanselig oplevelse. Både din hørelse stimuleres, da den har en hyggelig, gnitrende lyd, som minder om gode tider ved en pejs eller et bål. Samtidig er flammen markant mere levende & svajer smukt, hvilket skaber en bevægende nuance dans fra ildens lys.

Jeg er meget sensitiv for stærke dufte

Og skabte derfor disse lys, da deres dufte er subtile & ikke “forurener” hele hjemmet med en kunstig parfume duft. Åben dog altid ofte et vindue. Det er trods alt godt at lufte ud flere gange dagligt.

Jeg har skabt mine lys med soyavoks, da det er mere miljøvenligt & sundere for dig & dit indeklima. De brænder dobbelt så lang tid som almindelige lys. De er uden parafiner & brænder derfor i lavere temperatur, som påvirker at der frigives en renere duft. Kan brænde i omkring 40 timer. Der kommer en instruktion med til hvordan du bruger lyset, da det er med trævæge.

Det at tænde for eksempelvis dufte er et enormt virkfuldt & stærkt ritual. Vores duftesans er nemlig én af vores mest kraftfulde sanser – den forbinder os direkte med vores instinkter, minder & følelser. Derfor er lys med subtile dufte et fantastisk energiredskab.

Du finder 11 forskellige håndhældte blandinger skabt med hver sin INTENTION, som kan støtte dig & den tilstand du vil booste i din ENHED

Viser alle 6 resultater