Spring til indhold

Tine Emilie Svendsen

Når din drøm manifesteres & samtidig gør en enorm positiv forskel for miljø & mennesker, så kan det virkelig mærkes på mange niveauer.

Mød Tine Emilie Svendsen, co-founder af verdens første allergi, svanemærket & økologisk certificeret makeup brand, som bevidst ser alt som udfordringer & rum til læring, istedet for problemer.

Hvad er du taknemmelig for? 

Det jeg er aller mest taknemmelig over, er at jeg har haft en opvækst med forældre, som har givet mig en kæmpe gave. De har nemlig lært mig, at åbne mit hjerte. Og jeg må indrømme, at jeg hver dag i større eller mindre grad er taknemmelig. Både over små og store oplevelser. Jeg er taknemmelig for den jeg er. Jeg er taknemmelig for de mennesker, jeg har tættest på mig. Jeg er taknemmelig for de udfordringer livet giver mig, så jeg hele tiden udvikler mig. Dét betyder ret meget for mig, for det sidste jeg vil her i livet, er at stå stille. 

Hvad er det bedste ved livet?

Det bedste ved livet… hmm… altså livet handler om relationer, kærlighed og energier. En klog kvinde har lært mig, at alt har en start, en midte, og en ende. Jeg synes, det er enormt spændende at arbejde med mig selv, og dét som jeg kan sende ud. Jeg tænker faktisk utrolig meget over, hvad min opgave her i livet er. Og jeg er slet ikke i tvivl om, hvad det er. Og her kommer mit og Tanja (co-founder af Miild) fælles hjertebarn Miild selvfølgelig ind i billedet. Det føles rart at vide, hvorfor jeg er her, og hvilke energier, som jeg kan være med til at manifestere.

Hvad er meningsfuldt for dig?

Det er meningsfyldt for mig, når jeg mærker, at jeg kan rykke noget indeni andre mennesker. Når vi åbner op – i stedet for at lukke ned. Når jeg mærker, hvor jeg kommer fra, og hvad jeg skal bidrage med i det liv, som jeg lever i nu, så giver det virkelig livet stor værdi. 

Hvad er meningen med livet?

Jeg tror på, at vi er sat i verden af en grund. Jeg ved, at vi har levet før, og kommer til det igen. Vi har opgaver, og noget tager vi med os videre ind i det næste liv, og andet klarer vi i dette. Vi gennemfører det, og så kan vi måske ikke lære mere på det punkt.

“Jeg tror virkelig på, at der for os alle er en mening med livet”.

Jeg tror også på, at vi har opgaver som engle, og opgaver som mennesker. Vi er på forskellige niveauer, vi udvikler os forskelligt men konstant. Og her er der nogle som gør det på et mere åndeligt plan end andre. For nogle med mere bevidsthed end andre.

Jeg synes livet er spændende, men jeg synes også, at det er en hård verden vi lever vi. Når du – som jeg gør – kommer fra en engle verden, så kan det være enormt tungt at være her. Jeg øver mig hverdag, og jeg bliver bedre og bedre for hver dag der går.

Hvad er dit livs sværeste beslutning? – hvad følte & tænkte du dengang – & hvad tænker du om dét nu?

Jeg har endnu ikke skulle træffe mit livs sværeste beslutning. Jeg har skulle tage nogle beslutninger igennem min virksomhed Milid. Med min familie. Kærligheden. Venner.

“Jeg ser det hele som en læring, en udvikling, og at det ikke må være problemer, men at der godt må være udfordringer”.

På dén måde er jeg virkelig sikker på, at du håndterer situationerne anderledes, hvis du er bevidst om at have præcis dén indgangsvinkel. Jeg har lært, at de vigtigste beslutninger her i livet, dem skal du tage i dybe åndedrag. Altså, når du tager en dyb vejrtrækning, så holder du vejret lidt – og præcis dér, tager du de bedste beslutninger. 

Hvis alle var en mulighed, hvem vil du så allerhelst møde & tale med?

Jeg har mistet mennesker, som jeg elskede meget højt. Her er der specielt to mennesker, som jeg savner inderligt. Det ene menneske mistede jeg alt for tidligt, på en tragisk og unaturlig måde. Den anden er min morfar, som nåede at have et fantastisk liv.
Det er virkelig hårdt at miste nogen du elsker. Men min erfaring her i livet har lært mig, at den udvikling du er igennem efter et tab, gør at du vågner op og ser livet på andre måder. Du lærer også at være mere nærværende. Hvor skrøbeligt livet er.

Jeg ville gerne kramme dem begge lige nu.

Hvem har påvirket dig mest?

Min healer og kinesiolog Anita har påvirket mig ufattelig meget. Hun har en evne til at påvirke mig meget positivt, skubbe til mig og udvikle mig. Hun har været med til at gøre mig, til den jeg er i dag. Hun fik mig op igen, da jeg var nede i et sort hul. Jeg ved faktisk ikke, hvad jeg skulle have gjort uden hende.

Hvem inspirerer dig og hvorfor? 

Uden tvivl min mor. Hun er den bedste mor og kvinde i verden. Hende ser jeg virkelig meget op til. Min mor inspirerer mig, fordi hun har lært mig at være åben i mit hjerte, og hun har lært mig, at elske mig selv. Derudover så elsker jeg bare hendes kreativitet, hendes ben i næsen, og hvordan hun formår at være ligeglad med, hvad andre tænker om hende. Det er inspirerende. Og så er hun bare et ordentlig menneske, som behandler sig selv og andre godt. 

Hvad er det bedste råd du har fået?

Det bedste råd jeg har fået, er at mærke kærlighed, intelligens og styrke i mig selv.
Hvis jeg ser de ord for mig i en trekant, og forestiller mig selv i midten, så har jeg balance. Og dér kan jeg godt lide at være.

Har du nogle små ritualer?

Egenomsorg er et ritual for mig. At forkæle mig selv, mærke mig selv, dyrke yoga, spise grønt og lækre bær. Mærke solen og varmen. At bade i havet. Jeg er bevidst om, at være god ved mig selv hver dag. Jeg bruger min Gha sha næsten hver aften.

“Derudover så forkæler jeg mig selv med taknemmelighed. Jeg bliver lidt mere forelsket i livet, når jeg mærker hvad der sker af gode ting, når jeg husker at gøre rare ting for mig selv”.

Jeg synes, at egenomsorg er et dejligt ord. Så husker jeg lige mig selv på, at jeg ind imellem har alt for travlt med at gøre alt for meget for andre, og kommer til at tage et ansvar, som jeg hverken har eller skal tage.

Egenomsorg er den største energibooster, du kan give dig selv. 

Hvad er succes for dig?

Succes for mig er helt sikkert, når jeg mærker, at jeg har gjort noget godt for andre. Det kan for eksempel være, at jeg kan mærke at jeg har givet dem en oplevelse. Når jeg ser den positive effekt det har, når jeg giver kærlighed og har været nærværende.

 

Hvad er dit næste mål?

Hmm… Mit næste mål er, at skabe endnu mere balance & nærvær i mit liv. Det er bare så vigtigt. Og at bruge endnu mere tid på det & dem, som jeg holder allermest af.

Hvad motiverer dig?

Det motiverer mig enormt meget, at være omringet af personer der inspirerer mig. Det kan jeg virkelig mærke. Jeg kan også mærke, hvordan god energi motiverer mig. Du ved, den gode energi der opstår, når mennesker er gode ved hinanden. Derudover motiverer det mig at være i rum med lys og smukke farver. Dér er jeg glad. 

Hvad gør du, når du har en ide du gerne vil manifestere?

“Altså, det er sådan, at jeg tror på tankens kraft. Så når jeg har en ide, som jeg gerne vil manifestere, så jeg er meget visualiserende. Jeg dagdrømmer og forestiller mig tingene ske”.

Lige nu drømmer jeg for eksempel om et hus med en lille have. Så lige nu går jeg tur i de områder, hvor jeg drømmer om at have hus. Det har jeg nok gjort ti gange nu – også går jeg, og tænker på, at jeg har et hus der, og tillader mig at føle mig hjemme. 

Har du gjort en drøm til virkelighed?

Ja, det kan du tro jeg har. Når jeg virkelig tror på det, og når jeg synes noget er nødvendigt. Den slags drømme hvor jeg slet ikke har kunne lade være med at manifestere dem. Jeg er egentlig ret god til, at få de ting i gennem her i livet, som er mine drømme og mål, hvis jeg virkelig vil dem.

Hvis du kunne lære et barn én ting, hvad skulle det så være?

Du er god nok, som du er. 

Hvad vækker følelsen af glæde i dig?

Farver, havet, dufte, lyset fra solen, min familie, min kæreste og min hund. De vækker alt sammen følelsen af glæde i mig.

Hvad gør du når du gerne vil nære & forkæle dig selv?

Jeg forkæler mig selv med et langt varmt bad. Smører mig ind i olie, og bruger min Gha Sha krystal til at give mig selv massage. Når jeg vil nære og forkæle mig selv, så pakker mig ind i min pyjamas. Så har jeg det dejligt. Lige dér.

Hvad er du mest stolt af?

At have skabt Miild. Det er jeg ufattelig stolt over. At skabe noget der manglede i verden. Jeg er stolt af, at være de første i verden, der kan præsentere tre anerkendte certificeringer på vores makeup produkter; AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT COSMOS.

“Det har været min & Tanjas passion og ambition fra start, at vi ønskede at revolutionere et marked med stort potentiale for større bevidsthed om allergivenlighed, bæredygtighed samt kærlighed og ansvar for naturen”.

Og jeg må indrømme, at det virkelig er noget der rykker. Dét er jeg stolt af.

Hvis du vidste, du kun havde få år tilbage at leve i, hvad ville du så ændre?

Jeg tror på, at min opgave er at skabe følsomhed. At det er okay at være følsom. Så den opgave ville jeg sætte fut i. 

Hvad er din bedste investering?

Min bedste investering er, når jeg investerer i tid – tid til at lave dét, som jeg holder allermest af, sammen med dem jeg elsker. 

Hvilken sang sætter du på, når du er allermest glad?

Jeg har altid danset meget min far hjemme i stuen i mit barndomshjem. Der blev både hørt Whitney, og Peter Gabril med Sledgehammer. Det er og bliver en af mine yndlingssange – også den musik video – den er magisk. 

Tine Emilie Svendsen er født & opvokset i Tølløse, & bor idag på Sølvgade i København med sin kæreste & deres fælles hund Pelle. Tine er uddannet kosmetiker & makeup-artist & har igennem mange år arbejdet med at hjælpe kvinder med at fremhæve de smukkeste træk via makeup.

Tine har selv lidt af overfølsomhed for skønhedsprodukter, & sammen med kollegaen & veninden Tanja Gregersen satte hun handling bag noget, de begge oplevede virkelig manglede i branchen. Allergivenligt, økologisk & miljøvenligt makeup. Med andre ord, Mild makeup, som gør en positiv forskel.

Du kan følge hende på Instagram her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *