Spring til indhold

Sandra Willer

Mød entreprenøren der som teenager skabte sin egen business & blev en af Danmarks største bloggere & IG-influencers. Selvom det kun er få år siden hun tog hul på sine tyvere, så er hun både tøjdesigner & ejer af firmaet Club Lemonade, driver sin egen podcast, YouTube kanal & har spændende projekter i ærmet.

På trods af sin unge alder på papiret, så var jeg ikke i tvivl om, at Sandra var & er en vis, erfaren & gammel sjæl, da jeg mødte hende første gang. Jeg er enormt glad for, at denne inspirerende, seje kvinde har sagt ja til at lade sig interviewe af mig.

Hvad er du taknemmelig for?

Jeg er virkelig taknemmelig for at være sund og rask, have gode venner, familie & kæreste omkring mig. Derudover er jeg taknemmelig for, at arbejde med noget jeg elsker, og kunne tilrettelægge min egen tid. Fleksibilitet betyder meget for mig i hverdagen. For mig er fleksibilitet lig med frihed, hvilket er en vigtig værdi for mig. 

~ hvor ofte tænker du på taknemmelighed, og hvad betyder det for dig?

Jeg finder altid, at jeg er mest taknemmelig i de små øjeblikke, når solen lige rammer ens ansigt her en dag i de kolde måneder, eller når jeg er kommet hjem efter træning, har været i bad, smurt min krop ind i olie og sætter mig ned for at spise, når jeg er RIGTIG sulten. Jeg er taknemlig for min krop, og alt dét som den kan. Når jeg går ind på mit kontor om morgenen, føler jeg mig også altid vildt taknemlig. Taknemmeligheden kommer af sig selv i de mindste øjeblikke. I forretningslivet øver jeg mig i at være taknemmelig, da jeg altid er på vej mod det næste, og gerne vil blive bedre til at stoppe op og nyde dét, der allerede er. Her er det mere en bevidst øvelse, der kræver at jeg sætter mig ned og reflekterer og roser mig selv.

Hvad er det bedste ved livet?

At det altid er i forandring. ​Det at livet er i forandring, og at intet er fast, gør at vi både kan sætte pris på de gode ting mens de er der, og samtidig vide at de mindre gode ting ikke varer for evigt. Det synes jeg er smukt.

Uden den konstante forandring ville livet være stagnerende, kedeligt og forudsigeligt.

Der er en del af mit sind, der i perioder godt kan falde ned i en form for håbløshed, hvor tanker som; “hvad er meningen med det hele overhovedet”, kommer frem. Men dét med at livet altid er i forandring, sætter perspektiv på hver gang.

Hvad er meningsfuldt for dig?

Det er meningsfuldt for mig, at føle & opleve at jeg bidrager positivt til menneskerne omkring mig, hvad end det er dem jeg omgås med fysisk eller interagerer med online. Det er også meningsfuldt for mig at være i udvikling, blive klogere på mig selv og heale gamle sår.

Hvad er meningen med livet?

At have det sjovt!

Hvad er dit livs sværeste beslutning? – hvad følte & tænkte du dengang – & hvad tænker du om det nu?

Jeg oplever hele tiden, at jeg står over for svære beslutninger. Men særligt det sidste år har jeg haft truffet mange beslutninger, og taget mange ting i mit liv op til eftertanke, for at skabe en fremtid, der føles mere “aligned” med den person jeg er nu. Det har været & er til tider svært synes jeg. Især når jeg har et personligt brand der fungerer, og jeg føler et pres både udefra men også fra mig selv om at give mine følgere & kunder “det de plejer”. Men jeg er ikke den jeg “plejer” at være. Samtidig er det endnu sværere, når jeg ikke engang føler mig rigtig klog på den person, som jeg er nu – eller er på vej til at blive. Men så er spørgsmålet; bliver man egentlig nogensinde det?

De sværeste beslutninger har nok været dem, hvor jeg har skulle sige nej til samarbejder & muligheder. Men samtidig har det virkelig også føltes godt bagefter, og givet plads til noget meget bedre i mit liv. Det er ikke i alle situationer, men i mange – særligt i forretningslivet – kan jeg godt lide at vende tilbage til dette citat;

“If it’s not a fuck yes, it’s a hell no!”

– Quote fra entreprenøren Derek Sivers

Vores første indskydelse og mavefornemmelse har som regel meget godt fat i, hvordan tingene hænger sammen. Det er når alt praktikken, frygten og tanker om fremtiden og: “Hvad nu hvis der ikke kommer noget bedre…”, at vi bliver i tvivl. De gange jeg har ignoreret den her fornemmelse, har jeg også lært det på den hårde måde – så nu er jeg meget opmærksom på, hvornår det føles rigtigt, og hvornår det ikke gør. 

Hvis alle var en mulighed, hvem vil du så allerhelst møde & tale med?

Phoebe Waller-Bdrige, som har skrevet flere af mine yndlingsserier og ofte også er med i dem. Hun er en fantastisk intelligent kvinde, med en skøn, tør britisk humor. Hendes arbejde får mig både til at grine og græde. Så føler jeg også hun har fundet en perfekt balance til både at italesætte & reflektere over de dybe & svære ting i livet på en meget ægte måde, og samtidig ikke tage det hele for seriøst. Jeg gad godt have lidt af hendes glimt i øjet. Hvis jeg mødte hende, så ville jeg nok bede hende om, at fortælle mig hendes sjoveste historie! 

Hvem har påvirket dig mest?

Mine forældre. Uden tvivl. Jeg elsker mine forældre for alle de ting, de har givet mig med i livet, men tror også på at man skal gå sine egne veje – og det gør jeg også.

Hvem inspirerer dig og hvorfor?

Mennesker der er autentiske. Jeg er inspireret af mange forskellige mennesker, og bliver hurtigt betaget af interessante personligheder, der gerne stikker i alle mulige forskellige retninger. Jeg tror, at autenticitet er en kerneværdi i sig selv for mig. Det er vigtigt, fordi jeg tror på, at vi alle kan mærke, når nogen er autentiske. Det har en helt særlig energi, når nogen står i netop deres originale & autentiske kraft – og omvendt, når man ikke gør. Man kan mærke det i virkeligheden, men jeg synes også, at man kan mærke det igennem skærmen, når man scroller på Instagram. 

Stilmæssigt kigger jeg meget til gamle ikoner som Audrey Hepburn & Marilyn Monroe, og fascineres af tidløs elegance & glamour. 

Har du nogle små ritualer?

For tiden prøver jeg at huske mine drømme, og skriver dem ned hvis jeg kan. Jeg har stort set altid min telefon væk fra sengen, så…

…de første 10-15 minutter når jeg vågner, der ligger jeg og reflekterer over, hvad jeg oplevede om natten.

Der ligger virkelig meget i underbevidstheden, man kan lære af, og det er også i de her groggy øjeblikke, at man kan om-programmere sin bevidsthed med nye tanker. Jeg er et meget rutinepræget menneske, men mine ritualer i forhold til spiritualitet skifter meget efter, hvad jeg har brug for. I starten havde jeg en tendens til også at ville sætte dét i kasser & efter bestemte tidspunkter, men nu bruger jeg mine forskellige værktøjer intuitivt i stedet. Jeg kan ikke så godt lide at føle mig “afhængig” eller underlagt af specifikke ting & ritualer.

Hvad er succes for dig?

For mig er success nok en ting, som jeg altid vil jage, der er altid et nyt mål. Men så længe jeg er bevidst om dét, og lærer at stoppe op undervejs, så tror jeg det er en god ting, og et del af min personlige drive. 

Succes symboliserer for mig udvikling – hvilket nok hænger lidt sammen med det jeg talte om, omkring at livet og alt er i konstant forandring. Jeg elsker virkelig at udvikle mig, og lære nyt ting.

Hvad er dit næste mål?

At vækste mit brand Club Lemonade, både så jeg kan få 1-2 ansatte og få uddelegeret nogle af arbejdsopgaverne. Men også så der er en større økonomi til at produktudvikle. Generelt er min drøm at vokse firmaet stort, og ansatte en masse bad-ass kvinder. En dag vil jeg gerne have vores helt egen produktion og fuld kontrol over værdikæden, så man virkelig kan gøre en positiv forskel alle steder i den.

Hvad motiverer dig?

At have en positiv indflydelse, og at kunne connecte med andre. Jeg har en forholdsvis stort platform, men hvis bare ét individ kan relatere til- samt bruge det jeg deler, så er jeg glad.

Hvad gør du, når du har en ide du gerne vil manifestere?

Jeg har fundet ud af, at det der fungerer bedst for mig, er ikke kun at visualisere, men at fokusere på den følelse, som jeg ønsker ved dét jeg gerne vil manifestere. Lad os nu sige jeg gerne vil manifestere noget så materialistisk som en ny taske – hvad er det så for en følelse, jeg håber på at få, når jeg køber tasken? Hvordan kan jeg få den følelse allerede nu?

Det handler ikke om at bruge penge, men om at identificere det følelsesmæssige aspekt af manifesteringen og derefter “aligne” mig selv med den frekvens.

Ønsker jeg en følelse af velvære og overflod? Måske en kop te og en eftermiddag med en ryddet kalender kan hjælpe med dét.

Har du gjort en drøm til virkelighed?

Ja. Jeg har dog også oplevet, at de drømme ikke opfyldte det “hul” som jeg troede de ville, da de blev til virkelighed. Dermed ikke sagt at det ikke er dejligt at de drømme blev til virkelighed. Men der var også er en kæmpe læring i dét, som tvang mig til at kigge indad – og ikke udad, for at finde lykke og fred.

Hvis du kunne lære et barn én ting, hvad skulle det så være?

Hvis jeg skulle lære et barn én ting, så ville det være at meditere og at observere sine egne tanker, i stedet for at identificere sig med dem. Dét er det stærkeste redskab, jeg har fået i mit liv.

Hvad vækker følelsen af glæde i dig?

Når jeg er fuldt ud til stede.  

Hvad gør du når du gerne vil nære og forkæle dig selv?

Når jeg vil forkæle mig selv, så er jeg helt mutters alene og laver lige præcis, hvad der passer mig. For eksempel elsker jeg at nusse rundt i lejligheden med en lydbog. Og så elsker jeg også at tage lure. 

Hvad er du mest stolt af?

Min selvstændighed og evne til at sætte mig ind i nye ting. Jeg ordner virkelig så mange forskellige random ting i min virksomhed selv. Så jeg er altid klar på at se en YouTube video, eller læse en online guide, for at jeg selv kan fikse det der skal ordnes. Selvfølgelig uddelegerer jeg også ting, og ønsker som sagt at kunne gøre det i fremtiden. Men jeg tror på, at en grundforståelse for alle aspekter i eksempelvis sin egen virksomhed er en god idé, og så synes jeg også bare, at det er sjovt at lære noget nyt.

Hvis du vidste, du kun havde få år tilbage at leve i, hvad ville du så ændre?

Jeg ville stoppe med at bekymre mig så meget, og arbejde på at komme min usikkerhed til livs. Jeg er rigtig god til at overtænke, og opstille en masse mystiske scenarier der egentlig er dybt urealistiske, men ender med at tage en del energi. Det gad jeg godt være fri for. Det er derfor dét at…

… arbejde med bevidstheden om, at jeg ikke er mine tanker, er et redskab, som jeg er rigtig glad for at have fået.

Jeg øver mig stadig på dét.

Hvad er din bedste investering?

Mit kontor! Det giver mig så meget at være i et miljø med andre unge iværksættere, og at få forretningen ud af mit hjem. Hvis vi havde et separat rum derhjemme, havde jeg nok kunne strække den lidt endnu – men dem jeg har omkring mig hér er guld værd i dagligdagen og giver mig energi, inspiration og sparring.

Hvilken podcast lytter du mest til?

Almost 30, “Expanded” with Lacy Phillips & så elsker mit nørde hjerte “Harry Pottcast”.

Er der nogen du følger på Sociale medier og vil anbefale andre?

@frassyaudrey for den smukkeste æstetik jeg har set på instagram, samt smukke reflekterende captions. @the.holistic.psychologist for en fantastisk holistisk tilgang til psykologien og daily reminders. @Paris2000’s for min kærlighed til alle kliché fyldte & overdrevne ting fra 00’erne.

Hvilken sang sætter du på, når du er allermest glad?

Jeg har min “Life is a rom-com” playlist, som jeg hører hver morgen, når jeg går til kontoret. “This Will be an everlasting love” er klart en af favoritterne, da jeg elsker følelsen af at være med i en film, hvor heltinden har overkommet alle problemer og går glad gennem gaden.

Sandra boede som barn i USA med sine forældre & lillebror. Her gik hun i skole nogle år, inden de valgte at flytte tilbage til Danmark & bosatte sig i Helsinge. Sandra bor idag i København med sin kæreste Frederik som hun har dannet par med i mange år. Tjek Sandra ud på Instagram hér, lyt til hendes podcast “Sandra’s Space” hér & forelsk dig i Sandras smukke tøjstyles via Club Lemonade hér.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *