Spring til indhold

Turmalin

Turmalin er et enormt unikt, kraftfuldt energiredskab der ligesom Fluorit, Calcit & mange andre mineralgrupper kommer i mange forskellige farver.

Turmalin er klart en lidt større investering end andre krystaller, men i min optik virkelig investeringen værd.

Jeg vil herunder gå i dybden med de farvevariationer, som jeg oftest sælger.

Sort Turmalin er personligt en af de mest effektfulde & kraftfulde energiredskaber, jeg bruger aktivt i mit liv. Det er uden sammenligning en af de kraftigste krystaller jeg har, når det gælder beskyttelse. Derudover støtter den dig i at skabe jordforbindelse – især hvis du rent spirituelt er flyvsk – afbalancere dine chakraer; men også til at skabe en virkfuld, stærk, beskyttende væg rundt om dig.

Er du enormt empatisk? Vil du gerne blive stærkere i at kunne være der for andre UDEN at lade deres energi, følelser m.m. dræne dig?

Så er Sort Turmalin noget for dig. Den er historisk brugt til at blokere for negative energier, men også for elektronisk stråling.

Når jeg er med i cirkler til eksempelvis meditation m.m. så har jeg altid Sort Turmalin på mig. Som et kraftfuldt skjold, der lige siger “her til men ikke længere ind” overfor andres udfordringer, negative energier m.m. Det er ikke fordi jeg ikke vil lytte til andre, men Sort Turmalin er blot en fantastisk støtte i ikke at lade andre suge af min energi.

Jeg anbefaler behandlere, sygeplejerske & andre der arbejder tæt med mennesker der står i sygdom eller store udfordringer, at bære Sort Turmalin imens de er på arbejde.

Jeg har blandt andet placeret Sort Turmalin ved min hoveddør, for at blokere for negative energiers entrance i vores hjem, men ligeså meget for rent energetisk at rense os for de energier vi har samlet på os, mens vi var ude.

Rubellite Turmalin Dette smukke energiredskab, som ligesom Rosenkvarts og kærlighedsvibrerende krystaller, bringer balance, harmoni og kærlighed ind i dit liv, differentier sig ved, at den både er forbundet med dit hjerte chakra – og dit rod chakra!

Dens energi er derfor mere stærk, insisterende og modig – hvor de andre kan være mere blide og milde.

Så hvis du ønsker et energiredskab som både støtter dig i, at stå stærkt i dig selv, være modig, leve i din egen styrke

samtidig med at det bliver gjort i kærlighed, så er denne skønhed noget for dig. Og husk så lige, at dét at sige fra, sætte en grænse, sige nej, fortælle at du ikke har tid ~ det er IKKE at være hård, ubehagelig eller streng, så længe det bliver kommunikeret ordentlig. Det er en enorm selvkærlig handling. Kun du kan passe på dig selv! Kun du, kan gøre dig selv lykkelig. Du gør forskellen i dit liv.