Spring til indhold

Regnbuer i krystaller

Dengang, for flere tusinde år siden, hvor vores forfædre levede, troede & ønskede på en helt anden måde end vi gør idag ~ der var Regnbuen en tilbedt & beundret Gud.

Regnbuen blev i lang tid betragtet som broen der skabte passage mellem jorden & himlen. Aboriginere i Australien mente, at Regnbuen skabte verden og gav liv til alle mennesker. I Afrika mente man, at Oya, som de kaldte hende (i alle kulturer er Regnbuen blev set som en Gudinde), skabte de første dele af Universet. I Grækenland blev Regnbue Gudinden kaldt Iris.

I lang tid troede de, at alt var skabt med Regnbuen som udgangspunkt, fordi farver i naturen ~ og krystaller ~ indeholdte små regnbuer eller farver derfra.

Det er en af grundene til, at sten & krystaller i flere tusinde år er blevet beundret og set som hellige & magiske. De blev betragtet som essensen af Gudinder, og det kom især af, at krystaller er nogle af de få (naturskabte) ting, vi mennesker kan holde i hånden, men som har noget så himmelsk som Regnbuer indeni sig.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Men hvordan opstår der egentlig en Regnbue indeni en krystal? Ja faktisk, så skal krystallen have været udsat for enten ydre eller indre skader. Det kan være kraftige temperaturændringer, slag, voldsomme rystelser eller andet, som ryster strukturen i krystallen.

Ret smukt ikke? Det er ligesom dig! Og mig! ~ livets slag, forandringer & rystelser har også været med til at forme os. & været med til, at vi lige nu er dem vi er.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Husk at mal dit liv med alle regnbuens farver ~ dit liv er for kort til andet; & du fortjener det!