Spring til indhold

Lapis Lazuli

Lapis Lazuli er en gammel krystal, & en af verdens ældste sten-energiredskaber.

Healere, præster og kongelige har lige siden Egyptens storhedstid, brugt denne powerfulde sten, på grund af dens kraftfulde egenskaber & vibrationer når det gælder visdom, visioner og indre styrke.

Lapis Lazuli er lig med seriøs empowerment. Af samme grund er den med i det ‘Empowerment’ sæt jeg har skabt. Dette ældgamle energiredskab vil vække og opmuntre din indre styrke; den støtter dig i at være tro mod dig selv, få sat handling bag og realiseret dine indre behov og drømme.

Lapis Lazuli vibrerer med styrke og vækker din; så du kan tage styringen og blive dit livs kaptajn

Hvis du før har siddet fast i (dårlige) undskyldninger, har en tendens til gang på gang at være urealistisk omkring både dine ønsker men også dine evner, så er Lapis Lazuli lige noget for dig. Jeg anbefaler dette energiredskab, hvis du er klar til at sætte handling bag dine drømme. Hvis du er klar til, at gøre det på en stærk autentisk måde. Hvor du står stærkt i dig, og ikke prøver at “efterabe” andre. For du skal gøre tingene på DIN måde. Din måde er den rigtige måde, og der er ingen på denne jord, som er dig. Og dét er din største værdi.

Derudover er Lapis Lazuli vibrationer kendt for at fremme kreativitet, bringe harmoni hvis der er opstået misforståelser eller konflikter. Den åbner for sund kommunikation, med grobund for stærke venskaber og relationer.

Historie

Lapis er det latinske ord for ‘sten’, og Lazuli kommer af det persiske ord lajevard (som betyder Lapis Lazuli). Det er et område hvor denne smukke sten blev udvundet oprindeligt. Størstedelen kommer idag fra områder i nord Afghanistan. Nogle af minerne har mennesket udvundet Lapis Lazuli fra i mere end 6000 år – og stadig den dag idag. Lapis Lazuli er en utrolig gammel, kendt og respekteret sten i mange kulturer. Den er blevet brugt til amuletter, statuer, smykker m.m. Egypterne begravede deres mumier med en Lapis Lazuli som erstatning for hjertet. Det gjorde de for at sikre en genskabelse i efterverdenen. Den er også ofte blevet brugt som øje i statuer. Michelangelo brugte Lapis Lazuli knust som pulver, da han malede i det Sixtinske Kapel.

Faktisk gik Lapis Lazuli i flere århundrede under navnet Saphire, som kan skabe stor forvirring.