Spring til indhold

Kunzit

Kunzit er et stærkt energiredskab for kærlighed.

Altoverskyggende, betingelsesløs og universel kærlighed.

Det er en utrolig spirituel sten, dens vibrationer er høje og styrker, og øger kærlige tanker, og dét at formidle med og i kærlighed. Den fremmer tolerance og kærlighed, både til dig selv og til andre.

Brug den smukke Kunzit til at styrke din kreativitet, fjerne forhindringer og give dig lyst til at folde dig ud på alle planer

Dens vibrationer er kendt for at kombinere din intellektuelle side med din intuition, og styrke dine evne til at tro på dig selv, og leve i og for dig selv. Hvis du har svært ved at meditere er Kunzit et stærkt energiredskab. Den styrker meditative tilstande, og sætter dine følelser fri.

Kunzit opløser stress, og balancerer dit sind, din krop og din sjæl. Den healer dig som måtte have mistet tilliden til Universet, og bringer lindring.

Lilla Kunzit symboliserer evighed og åbningen til Himlen. Den siges, at bringe sjæle der er ved at forlade deres menneskekrop, den viden de har brug for, så de med sjælefred kan komme herfra. Nogle mener, at Lilla Kunzit nedbryder barriere som tid og sted.

Historie

Kunzit blev fundet i årer op til 1902 i Californien af en mand ved efternavn Kunz. Der findes cirka 50 nye mineraler årligt, og Kunzit blev for første gang beskrevet fyldestgørende på tekst af en juveler i New York i 1902.