Spring til indhold

Jade

Jade er et energiredskab der har været kendt og elsket i flere tusinde år.

Jade har i mange kulturer været symbol på visdom, renhed og den højeste, rolige tilstand.

Den populære sten vibrerer altså med utrolig mange fantastiske egenskaber. Man mente, at den beskytter den som bærer den mod fortræd, og bringer dem skøn harmoni.

Jade tiltrækker held, venner & rigdom

Det er en rigdoms- og manifestationssten; brug den som energiredskab, når du ønsker støtte til at bryde de forhindringer, du i mange år måtte have sat op i dit eget hoved. Jade opløser og fjerner negative tanker, og vil støtte dig i at arbejde mod dine mål. Jade er blevet brugt til, at støtte personer i at komme i kontakt med deres spirituelle side. Det kan du også bruge den til; den siges at vibrere med en styrke, som vil styrke dig i at stå frem, og være den du virkelig er.

I tusinder af år har man ment, at Jade er en ekstrem rensende sten, der fjerner toksiner, og hjælper med frugtbarhed og fødsler. Derudover er Jade kendt for at være en drømmesten, som vil give dig indsigtsfulde drømme.

Du kan med fordel placere din Jade sammen med blandt andet Citrin i velstandsområdet i dit hjem, velstandshjørnet i dit kontor, på dit skrivebord eller andre steder hvor du sidder og arbejder.

Historie

Hvor det i mange lande er almindeligt at fri eller blive viet med en diamant til kvinden, så har det igennem historien været Jade de brugte i Kina. Og Jade har virkelig også været af stor betydning i Kina i tusinder af år. De troede, at Jade var størknet sæd fra deres himmelske drage, og at man derfor ville opnå himmelsk energi ved at bære Jade. Derudover brugte kineserne Jade til at lave våben, værktøj, møbler og medicin. Ligesom mange andre kulturer gennem tiderne har brugt andre typer sten og krystaller som medicin, så brugte kineserne Jade kogt med vand og ris, og mente denne ekstrakt fra Jade kunne heale mange sygdomme.