Spring til indhold

Hæmatit Kvarts

Bemærk Hæmatit Kvarts kan deles ind i to kategorier; Rød Hæmatit Kvarts & Golden Healer.

Begge er dyre krystaller; men der er lidt forskel, & Golden Healer er lidt mere peberet i prisen; den er sjældnere & vibrerer anderledes.

Det er mængden af jern der afgører, hvor dyb farven bliver (gullig, rød, sort).

Vibrationerne har også enkle forskelle ~ den gullige farve i Golden Healer arbejder stærkere med dit Solar Plexus; altså dit selvværd. Din tro på dig selv ~ evnen til at stå stærkt i dit smukke lys

Dette smukke energiredskaber vibrerer med energier fra både Hæmatit og Bjergkrystal. Ligesom Hæmatit anbefaler jeg dig at bruge dette smukke redskab, når du ønsker jordforbindelse, at opløse negativitet i din tilværelse, og genoprette harmoni og balance.

Hæmatit Kvarts vil styrke dit selvværd – bringe empowerment – da du vil stå endnu stærkere i dig selv, dit formål og din vilje.

Arbejd med dette energiredskab når du ønsker at styrke dit fokus og din koncentration, så kreativiteten vil komme i flow og du får manifesteret dine visioner.

Samtidig er Hæmatit Kvarts fantastisk til stærk healing – netop fordi den har den groundende energi og styrke fra Hæmatit – og devine lys fra Bjergkrystal. Den vil give dig følelsen af at være tættere på den Universelle – din Universelle – energi, rense energierne omkring dig og højne positivitet og bringe glæde.

Du er det hele værdig.

Hvis du er blokeret i dit Solar Plexus; hvis troen på dit eget værd er lav ~ så påvirker det store dele af dit liv, og din evne til at udføre det du ønsker. Golden Healer bringer blid healing af de selvværds~traumaer der må holde dig tilbage ~ & får dig til at indse hvor unik og vigtig du er!

Læs gerne om både Bjergkrystal & Hæmatit hvis du vil vide mere.