Spring til indhold

Forstenet Træ

Der findes mange forskellige typer af fossiler, alle sammen rester fra en svunden tid, som minder os om, at vi langt fra er de vigtigste på denne planet.

Vi er en smuk brik i et gigantisk puslespil. ⠀⠀⠀ 

Og det er netop tanker som disse, som nogle gange kan skabe ambivalente følelser. På den ene side er det smukt og beundringsværdigt – men det kan også være angstprovokerende og skabe uro. Men du er skabt af naturen, og med Forstenet Træ vil du opleve, at mærke din forbindelse med naturen endnu stærkere.

Denne smukke gave fra en tid der eksisterede for mere end 115 millioner år siden, alt imens gigantiske dinosaur levede på denne jord, vil støtte dig i at holde jordforbindelsen

Brug Forstenet Træ for at få ro på dine tanker og følelser, komme ud af hovedet og ned i din smukke krop.

Hvis du – ligesom et smukt, majestætisk træ – er klar til at slå dybe, solide rødder; så findes der næsten ikke et mere powerfuldt energiredskab, end Forstenet Træ, som engang selv var et levende, stærkt & smukt træ, som i modvind blot voksede sig stærkere. Ligesom du er igang med lige nu, unikke sjæl.

Forstenet Træ kan bestå af blandt andet Kvarts, Pyrit, Opal og Calcit. Alle sammen mineraler som har mødt træet via vandet, og er blevet en del af dens mineralsammensætning.