Spring til indhold

Fluorit

Fluorit er et energiredskab, der er i min optik er umulig at komme udenom når det gælder sten & krystaller.

Fluorit kommer af det latinske ord ‘fluere’, som betyder ‘flow’.

Og jeg behøver næsten ikke skrive mere, for det er præcis Fluorit du skal ty til, hvis du ønsker flow i dit liv. I nogle kredse går den under navnet ‘Geni-stenen’, og…

…hvis du ønsker at åbne op for alle de geniale ideer, som jeg ved ligger i dig, så vil jeg klart anbefale dig at arbejde med Fluorit

Fluorit er ikke kun kendt som en stærk beskytter især på det psykiske plan. Fluorit lader dig komme helt ned i dybden, få renset ud, taget stilling til de tanker og den adfærd som år efter år har vist sig, ikke at fungere.

Og når dét er gjort, når du har fået renset ud, og fået groundet og integreret de spirituelle energier, som Fluoritten vibrerer med, så vil dit sind og krop være klar til at åbne op, og lade din genizone blomstre.

Brug Fluorit som energiredskab til at øge din koncentrationen, styrke dine kommunikative evner, åbne op for og udfolde din kreativitet – kort sagt; er du klar til at være produktiv, så ty til en Fluorit. Af samme grund anbefaler jeg dig også, til at placere den på dit arbejdsbord, eller have den med dig, når du er på arbejde.

Fluorit kommer i mange farver, og hver farve har man igennem historien ment, vibrerer yderligere med hver deres vibration.

Blå Fluorit forstærker din kreativitet, kommunikation og spirituelle opvågning yderligere.

Grøn Fluorit renser din aura, sind og chakraer, grounder dine energier, og styrker din intuition, så du kan handle i overensstemmelse med dit indre.

Lilla Fluorit stimulerer dit tredje øje, bringer dit sind og din psyke fornuft, og støtter dig i at leve og arbejde udfra realistiske mål.

Klar Fluorit aktiverer dit kronechakra, øger andre stens healingsenergier, bringer energi i auraen, og støtter din intellektuelle side.

Historie

Fluorit er først beskrevet omkring 1530 af en tysk forsker, og er et mineral som findes over næsten hele kloden. Af samme grund findes der miner i både England, Sydafrika, Mexico, Østrig, Canada og mange flere steder. Det er igennem historien blevet brugt til at fremstille glas, stål og emalje.