Spring til indhold

Citrin

Kraftfulde Citrin er energiredskabet for dig, som er klar til at lægge alt ind på at få manifesteret alle dine visioner.

Denne krystal er en af de få, som på ingen måde kan suge negativitet til sig.

Citrin er en stærk krystal til rensning og fornyelse. Den bærer kraften fra solen – den er lys, varme, glæde, giver energi og øger din kreativitet og drivskraft.

Citrin er en overflodssten, som lærer dig hvordan du manifesterer og tiltrækker velstand, rigdom, succes og alt godt

Jeg vil på det kraftigste anbefale dit, at lære Citrin at kende; den vil støtte dig til, at få kontakt til din indre styrke, så du tror på dig selv. Det er en positiv spiral. Glæde, positivitet, drivskraft og troen på dig selv, vil uden tvivl tiltrække og skabe mere af samme kaliber. Og den succes og glæde det vil afføde, vil give dig større tilfredshed, og igen øge din selvtillid.

Citrin virker afstressende, øger dit overblik, klarer tankerne og styrker solar plexus. Den er god ved nervøsitet, depression, stress og sorgfyldte følelser – nogle kalder den eksamensstenen af denne grund. Den falmer i solen. Jeg anbefaler, at du blandt andet placerer en Citrin i velstands hjørnet i dit hus eller kontor. Det er det bagerste venstre hjørne fra din hoveddør, eller døren indtil et rum. Placer også en Citrin på dit alter hvis du har sådan et, eller deromkring hvor du arbejder og er igang med at manifestere. Placer også en lille en i din tegnebog; den vil tiltrække overflod dertil.

Historie

Citrin har i flere tusinde år været en populær krystal. Den blev brugt som smykkesten i Grækenland mere end 300 før vores tidsregning. Dengang var den også en dyr krystal. Citrin kommer fra det latinske ord ‘citrina’ som betyder ‘gul’.