Spring til indhold

Blonde Agat

Blonde Agat kaldes også Blå Kniplingeagat. Det er et energiredskab som bringer blid ~ men kraftfuld ~ healing. Den er primært forbundet med kommunikation og derved dit strubechakra.
Vejen til indre healing er nemlig ofte, at kunne få sat ord på de følelser, oplevelser og energier, som du både nu, men også tidligere i livet, har oplevet. Vi mærker ~ nogle gange flere gange dagligt ~ hvordan vores krop & sind er stærkt forbundet.

Når vi er glade oplever vi fysisk, at det kilder i maven, og vores krop får et energiboost

Når vi bliver såret, talt grimt til eller andet, så mærker vi det også i kroppen. Det kan gøre ondt i maven eller brystet rent fysisk, du mister appetiten, og din krop føles tung, dvask og energien er lav.

Brug Blonde Agat hvis du søger healing; den lader dine fortrængte ulykkelige følelser komme op til overfladen ~ og ud af din mund, og derved blive forløst og komme ud af din krop. Den hjælper dig til at kommunikere; og få sat ord på de følelser, som du længe har holdt inde. Det kan også være på et mere hverdagsagtigt plan. Det kan være til din chef, som du endnu ikke har kunne få sagt fra til, det kan være irritationsmomenter, du ikke har kunne finde ud af, at få sagt på en ordentlig måde til din ven eller partner.

Når du holder følelser inde, blokerer du dit strubechakra. Blonde Agat løsner op, hjælper dig til at få udtrykt dine følelser ~ og også til fremadrettet, at finde nye måder hvorpå, du kan få udtrykt dig. Den anspændthed du oplever, når du ikke får sat ord på dine følelser, kan manifestere sig fysisk, og skabe spændinger i skuldre og nakke; områder som er forbundet med dit strubechakra.

Historie

Man mener, at mange Agat typer har været kendt for mennesker over hele verden siden slutningen af Stenalderperioden; det vil sige omkring 12.000 år. Egypterne brugte det i deres smykker, og mente de havde kraftig, guddommelige vibrationer. Muslimer drag Agat pulver da de mente det ville lindre sorg og depression. Grækerne i det gamle Romerrige mente Agat bragte held og lykke til såning af afgrøder, samt beskyttede sømænd på deres rejse. Biskopper har igennem historien ment, at de som havde Agat på sig, ville blive favoriseret af Gud. Blonde Agat blev oprindelig fundet i Namibia i Sydafrika for lidt over 60 år siden, og er derfor en af de nyere typer af Agater.