Spring til indhold

Amazonit

Amazonit er et kraftfuldt energiredskab. Den er god for dig, som ønsker at blive bedre til at mærke dig selv, mærke samt lytte til din intuition.

Amazonitten vibrerer med en energi, der vil støtte og styrke dig i, at være tro mod dig selv, være tro mod din intuition, og sige fra når du kan mærke, at dine grænser overtrædes, eller behov ikke opfyldes. Resultatet heraf vil være, at din selvfølelse styrkes, men også at dine omgivelser vil se dig i et nyt lys. Med respekt.

Det kræver nemlig mere styrke at sige ‘stop’, end at lade sig trække med

Vi mennesker finder tryghed i at vide, hvor vi har ~ samt hvad vi kan forvente ~ af dem omkring os.

Men Amazonitten skal ikke kun bruges som energiredskab, med henblik på at kommunikere dine behov til dine omgivelser. Den er også ideel til dig, som er klar til at kigge indad, og blive opmærksom på hvilke negative handlingsmønstre du har, som gang på gang fastholder dig i at opnå det samme resultat. Du må ændre dine tanker, for at ændre din virkelighed.

Ligeså kraftfuld som Amazonitten er, ligeså beroligende og kærlig er den også. Amazonittens beroligende kræfter kan også få dig til at slappe af i situationer, hvor du normalt ville være kontrollerende og ikke kunne omfavne livets flow ~ og der ved modarbejde hvad universet har i støbeskeen for dig.

Historie

Amazonit har fået sit navn fra Amazon floden i Sydamerika, hvor den i gamle kulturer var en populær smykkesten. De mente nemlig, at Amazonit var den sten, den guddommelige, kvindelige hær ‘Amazones of Themyscira’ brugte til at pynte deres skjold. Denne powerfulde, kvindelige hær mente de eksisterede omkring 1200 år før vores tidsregning, og den bestod blandt andet af gudinderne Afrodite, Athena m.m. Wonder Woman udspringer fra disse myter; den yngste men mest kraftfulde gudinde Diana forlod sine medsøstre, for at kunne komme ned og bekæmpe ondskaben, som hærgede i den mandsdominerende verden. Det gjorde hun, som Wonder Woman. Disse fortællinger kan forklare hvorfor Amazonitten har været en yderst populær smykkesten; og måske inspirere til, at bruge dens kraft som energiredskab igen, hvis du som kvinde vil empowers.