Spring til indhold

Josephine Bredsted

“Penge bør ikke være en motivation. For hvis du gør noget, du elsker – så er du garanteret rigtig god til det – & så er der altid nogen, der vil betale dig for dét”

Ti år i modebranchen betyder ikke, at alt handler om styling, skønhed & mode i Josephine Bredsteds univers. Tværtimod, så er det den indre skønhed – & ønsket om at gøre en indre, positiv forskel for andre – der nu driver.

Hvad er du taknemmelig for?

Jeg er generelt utrolig taknemmelig, for det liv jeg har fået, og de mennesker jeg har omkring mig. Grundlæggende er jeg nok også bare et menneske, der virkelig ser det positive fremfor det negative. På den måde bliver alt der sker for mig, byggesten til en udvikling der er opbyggende og ikke nedbrydende.

Dét at være taknemmelig betyder meget for mig, og i min optik betyder dét at være taknemmlig, at man får det bedste ud af dét, man har fået givet, så man kan give noget videre til andre.

Hvad er det bedste ved livet?

Åh ha, det bedste ved livet det er, at kunne leve i kærlighed med andre mennesker. Jeg er et menneske, der bliver enormt drevet af de relationer, jeg har skabt i mit liv, og gang på gang bliver jeg utrolig rørt af den omsorg, jeg får af min familie og venner. Derfor tror jeg på, at det bedste er at holde nogle sunde relationer omkring sig – du ved – den type relationer der kan hjælpe dig i den rigtige retning. Dét at kunne give noget til de mennesker, der er omkring en, dét er noget af det fineste og bedste jeg ved.

Hvad er meningsfuldt for dig?

Det er & føles meningsfuldt for mig, når jeg kan give noget videre til andre. Og så er det underordnet om det er et beauty tip, et knus, en opskrift eller noget helt tredje. Men dét at kunne inspirere andre, har klart været den største gave, jeg har fået i dette liv – og når jeg kan hjælpe andre, så giver livet virkelig mening for mig.

Hvad er meningen med livet så?

“Meningen med livet er at kunne nå en tilstand – så godt som muligt – hvor man ikke længere er påvirket af sine egne traumer og fordomme”.

Når man ligger dét bag sig, vil man mærke et enormt overskud til de mennesker, der er omkring en – og dét giver så meget mening. Kærlighed bliver kun større, når den deles.

Hvis alle var en mulighed, hvem vil du så allerhelst møde & tale med?

Hmm… det synes jeg er enormt svært at sige, da der har levet og stadig lever SÅ mange fantastiske mennesker på denne jord. Det første svar der lige popper op i mit hovede er faktisk, at jeg gerne vil se, hvem der er ovre på “den anden side”. Når det så er sagt, tror jeg på, at vi lever flere liv. Så konklusionen må være, at der ikke er nogen “derovre”, men at alle egentlig bare ryger videre i systemet. Derfor vil jeg nok gerne møde, de mennsker jeg har været i tidligere liv.

Hvem har påvirket dig mest?

Gennem mit liv har det været min mor og far, som har påvirket mig mest, men selvfølgelig på hver deres måde.

“Når man bliver bevidst om, hvilke talenter man arver fra sine forældre, har man også nemmere ved at fralægge sig ansvaret for den adfærd, man ikke kan genkende i sig selv”.

På den måde tager man ikke den “dårlige baggage” med, og ens relation bliver meget lettere. Begge mine forældre er enormt talent- & indsigtsfulde, men på hver deres måde. Jeg kan sagtens se, at jeg har tydelige egenskaber fra begge, som har været med til at give mig muligheden for at opnå fantastiske ting i mit liv.

En anden virkelig vigtig person, som også har påvirket mig enormt meget, er min kæreste. Han er min soul mate, twin flame eller hvad man nu kalder det. Han har lært mig mere om mig selv, livet og kærlighed på kun otte måneder, end jeg har lært hele mit liv. Noget som virkelig har været med til, at påvirke mig i den retning og sti jeg er på lige nu.

Hvem inspirerer dig og hvorfor?

Der er en kvinde, som inspirerer mig helt vildt. Det er min partner og veninde Amanda Nørgaard. Vores venskab har udviklet sig fra at være en BFF-veninde-forelskelse, til at være en af de mest værdifulde relationer i mit liv. Nu har vi startet en virksomhed sammen, der hedder “THE V”.

“En bevægelse der handler om, at tage bidder fra himlen ned på jorden, & lære moderne kvinder om spirituelle life hacks, til en bedre hverdag”.

Jeg tror ikke, at jeg kunne finde et andet menneske, jeg hellere ville dele denne rejse med. Jeg føler mig så beriget over, at have hende i mit liv.

Har du nogle små ritualer?

Ja det har jeg faktisk, for jeg kan godt lide, at tage tid til mig selv. Om det er meditation, ansigtsbehandlinger, træning eller noget andet, hvor jeg bare gør lige præcis dét der for mig og ingen andre. Dét er faktisk nogle ritualer, jeg har praktiseret det meste af mit liv.

Hvad er succes for dig?

Succes for mig, er en følelse af, at have nået mit mål. At overvinde tidligere frygt, angst og ikke være bange for, at arbejde sig igennem sine usikkerheder. Dét føler jeg, er en kæmpe succes her i livet.

Hvad er dit næste mål?

Mit næste mål er, at skabe en fantastisk forretning med “THE V” som kan gøre en kæmpe forskel for kvinder verden over.

“The V” er en bevægelse, der kommer til at handle om “den spirituelle kvindes life hacks”. Hvordan kan vi give dem videre, uden at det behøver at blive associeret med hørtøj og filthatte og en lille lukket sekt. Det handler om, at vi gerne vil vise, at den spirituelle verden er meget mere mainstream, end man tror, og at det er en god ting.

“The V” arbejder på at hjælpe andre til at finde frem til deres potentiale, og på den måde kunne leve deres bedste liv, med de succeser der følger med. Alle mennesker besidder enormt mange potentialer og talenter. Problemet er ofte bare, at vi ikke kan udleve dem fordi vi er tynget af de traumer eller negative oplevelser, vi har haft i vores liv. Derfor vil vi gerne åbne en holistisk verden, med tusindvis af redskaber, der hjælper dig med at give slip på den dårlige bagage.

“I første omgang bliver det med en talk vi afholder den 4. maj. Her har vi inviteret tre meget inspirerende, kloge & seje erhvervskvinder, som alle arbejder med forskellige elementer inden for den spirituelle verden. Her vil de fortælle om deres egne “life hacks”, & om hvordan man opnår sit fulde potentiale”.

Kvinderne er Fattima Loreen, som er Facereader med egen klinik, hvor hun tilbyder facereading, akupunktur & kropsbehandlinger. Den anden er Charlotte Serup, grundlæggeren af Sard Kopenhagen &tidligere kropshealer. Og så har vi dig, Noell, som selvstændig forretningskvinde & en enorm viden & bevidsthed omkring krystaller & energier.

Amanda Nørgaard – min veninde der er medgrundlægger af “The V” –  vil ligeledes være med i denne panel-talk, da hun som model & Kundalini Yoga lærer, også har enorm meget inspirerende visdom i sig.

Hvad motiverer dig?

Jeg må indrømme, at jeg faktisk har et rigtig godt drive fra naturens side af, så jeg er god til at klø på, næsten uanset om det er privat eller i mit arbejde.

“Men jeg er kæmpe fortaler for ros og konstruktiv kritik, for det er altså virkelig dét, der får hjulende til at rulle”.

På samme måde bliver jeg også enormt motiveret af at få konstruktiv kritik. For konstruktiv kritik er jo bare en enorm gave, og min erfaring har vist mig, at når jeg får dét, så rykker jeg mig vildt hurtigt.

Hvad gør du, når du har en ide du gerne vil manifestere?

Det hele starter i hovedet, og mange af mine ideer kommer faktisk af mine drømme. Jeg er enormt visuel, og derfor er drømmebilleder en god måde for mig, hvorpå jeg kan se tingene for mig. Herefter bliver det ofte manifesteret i, at jeg rækker ud til mennesker, der derefter kan hjælpe mig med at realisere det.

Det er først herefter, at jeg rent faktisk skriver noget ned. Men alt starter ved tanken og forestillingen om noget – det var også sådan, at jeg fik kontakt med dig Noell (note; da jeg kontakter Josephine bliver hun målløs. Hun i noget tid havde vidst, at hun ville kontakte mig vedrørende et projekt – vores energier & intentioner havde talt sammen, inden vores menneske havde).

Har du gjort en drøm til virkelighed?

Ja det har jeg. Hele det liv jeg lever nu, er baseret på de drømme, jeg har haft om hvor og hvordan, jeg gerne vil levet mit liv. Hvilket er ret syret, nu når jeg tænker nærmere over det – men også vildt fantastisk!

Hvis du kunne lære et barn én ting, hvad skulle det så være?

Kærlighed! Dét er det at kunne give og modtage. Kærlighed healer så mange andre i vores krop og hoved, som er med til at definerer os som mennesker.

Hvad vækker følelsen af glæde i dig?

Nærværet af de mennesker jeg elsker, det vækker uden tvivl følelsen af glæde i mig – dét gør mig glad helt ud til fingerspidserne.

Hvad gør du når du gerne vil nære og forkæle dig selv?

Jamen faktisk er mine små ritualer netop noget jeg altid har praktiseret, fordi det nærer mig. Så altså, når jeg gerne vil nære og forkæle mig selv, så er det med total alene tid, hvor jeg plejer min krop, mit ansigt eller mit sind – det kan være i form af massage, ansigtsbehandling eller kropsbehandling hos Fattima Loreen. Dét er virkelig den reneste selvforkælelse.

Ellers er det en tur i sommerhus med min kæreste, hvor det bare er os og naturen.

Hvad er du mest stolt af?

Jeg er så stolt, over den rejse jeg er på lige nu. At jeg fik sagt mit job op, og har givet mig selv den tid det krævede, for kunne nå her til – her hvor jeg er idag. Jeg er glad for, at jeg har haft mulighed for, at kunne arbejde så hurtigt med at skabe muligheder for mig selv.

Hvis du vidste, du kun havde få år tilbage at leve i, hvad ville du så ændre?

Intet. Der er jo en mening med, at jeg er lige hér, hvor jeg er. Ellers havde jeg ikke kommet på denne fantastiske rejse, som livet er.

Hvad er din bedste investering?

At give slip på usikkerheden omkring økonomi. Jeg er heldig, at jeg er så fysisk og psykisk sund, at jeg altid vil kunne finde et arbejde. Derfor skal jeg ikke stresse over økonomiske usikkerhed. Efter jeg er blevet selvstændig, så ved jeg, hvor mange selvstændige der stresser over netop dette. Derfor har den bedste investering uden tvivl været, at give slip på dén angst. Så jeg har fået lov til at lege og udforske mig frem til, hvad jeg virkelig gerne vil.

Jeg har arbejdet, siden jeg var 13 år og tjent mine egne penge, så det var en stor ting at sige farvel til den sikkerhed og ikke vide, hvor de næste penge skulle komme fra. Men at give slip på at skulle efterleve et økonomisk mål har været det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv.

Penge bør ikke være en motivation. For hvis du gør noget, du elsker – så er du garanteret rigtig god til det – & så er der altid nogen, der vil betale dig for dét“.

Jeg har tænkt meget over, hvad det er, jeg knokler for. Er det for at kunne købe alt muligt og have tre dyre tasker hængende? I sidste ende finder du ud af, at det ikke er det, det handler om. Jeg siger selvfølgelig først det her, efter jeg har opbygget en karriere over de sidste 10 år, så jeg har gjort det hårde benarbejde, og det mener jeg også, at man skal.

Hvilken sang sætter du på, når du er allermest glad?

Jeg skifter hele tiden, men lige nu er det “Faces” med The Blaze.

 

Josephine bor idag på Østerbro med sin kæreste, men er født og opvokset i Svendborg. Som 19 årig flyttede hun til København & studerede Interkulturel Markedskommunikation på CBS. Det sidste årti har Josephine blandt andet haft ledende stillinger indenfor PR- og kommunikation hos danske & internationale it-brands Ganni & Baum und Pferdgarten.

Idag er Josephine gået selvstændigt med sit firma Bredsted Relations, hvor hun som konsulent i den kreative branche, hjælper virksomheder med at skabe relationer, der kan drive deres brand i den rigtige retning. Derudover har hun startet bevægelsen “The V” sammen med Amanda Nørgaard.

Hvis du gerne vil følge skønne Josephine på Instagram, kan du gøre det her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *