Spring til indhold

87. Hvorfor vi søger ud over danske grænser for forbundethed til natur & spiritualitet med Carina Lyall

Min gæst er Carina Lyall som er forfatter & har den engelske podcast Becoming Nature. Carina er historiefortæller & brænder for naturen, det vilde & den indre & ydre bæredygtighed.

Carina er født & opvokset i Canada & datter af en far som var indfødt & en mor som var datter til en dansk missionær. Som barn tages hun med til Danmark på det hun troede var en ferie, & kommer ikke tilbage til Canada.

For mig bringer Carina MANGE gaver til os alle i den her samtale med sine refleksioner, nuancer & perspektiver. Jeg vil virkelig anbefale den her episode af hele mit hjerte! 

Lyt med når vi blandt andet taler om;

  • Rodløshed
  • Hvorfor vi kigger ud over danske grænser for at finde en forbundethed til åndelighed & spiritualitet
  • Konsekvensen når vi ikke er i ligeværdig relation med naturen
  • Afhængighed af intensitet – også i det spirituelle – & hvordan det gør os blinde overfor det som forbinder os
  • Hvordan den menneskelige intelligens langt fra er den eneste, men så længe vi ophøjer den til at være mere værd end andre intelligenser, så skabes en ubalance også i os selv
  • Hvordan vi lægger vores måde at være i verden på nedover alt andet der eksisterer

& meget, meget mere.

Det her er en meget sårbar samtale. Og så er det også vigtigt for mig at påtale, at jeg ikke var forberedt på, at min gæst & jeg ville dykke så dybt ned i dét at være mixed race. Følelsen af ikke rigtig at høre hjemme nogle steder. Følelsen af nogle gange at blive inkluderet & andre gange ikke være det. 

Jeg er vild med det spejl Carina holder op indenfor så mange forskellige aspekter.

Der er en ny meditation, I am Joy, inde i Klub ENHED til alle Jer dejlige ENHED medlemmer. Du kan tro, at jeg glæder mig til at guide dig. Du kan logge ind hér eller melde dig ind.

TAK fordi du træder ind i ENHED rummet sammen med mig & min gæst. Det kræver indre mod & styrke at være villig til at træde ind i et rum som det her. Jeg vil også anerkende dig for at lytte hele samtalen færdig, selvom der kan opstå trickers, smerte & ubehag. Husk også at anderkend dig selv for at træde ind i ENHED rummet; det siger så meget om dig, at du gør det!

Jeg er så utrolig glad for, at du er her!

Stort kram, 

Noell

PS. Det anbefales i samtalen også at lytte til episode #25 med Maria Jacobsen om danisme & nordisk shamanisme.