Spring til indhold

82. Spiritualitet, smerte, uretfærdighed & en højere mening med Amalie Brohus & Karen Ziefeldt

Findes der mening i smerte? Kan man godt både være i tillid & i tvivl? Er det muligt at uretfærdighed & en højere mening godt kan eksistere på samme tid?

Mine gæster er Amalie Brohus, astrolog & spaceholder, samt Karen Ziefeldt, heilpraktiker & astrolog. Sammen har de podcasten Månekvinder. De er veninder. Og så har de begge mistet en meget tæt & vigtig person i deres liv i en ung alder.

Jeg har inviteret dem ind i ENHED rummet til en samtale om;

  • livets dualiteter,
  • uretfærdighed,
  • sorg, smerte & det at miste, 
  • tillid & mening,
  • spiritualitet,

& så hører du hver deres historie, nemlig Amalie der mister sin mor som 11 årig & Karen der mister sin lillebro på sin 18 års fødselsdag.

Jeg håber virkelig at du vil tænde for episoden her, selvom jeg af erfaring ved, at mange gerne vil undgå episoderne der rummer sorg & død. Men faktum er bare, at det er lyset der besøger mørket, ikke omvendt. Og jo mere vi forsøger, at undgå at forholde os til livets helt naturlige sorg & smerte, jo mere lidelsesfyldt vil det blive.

Du kan også få de mest fantastiske inspirationer til forskellige ritualer både fra mig & fra Amalie & Karen. 

Det får du i ekstra optagelsen som du finder inde i Klub ENHED. Her svares der på spørgsmål fra Jer lyttere & jeg bliver nødt til at sige, at den ekstra optagelse er mindst ligeså vigtig & givende som den offentlige. Som ENHED medlem logger du blot ind & kan tilgå alle meditationer, ekstra optagelser mm. Du kan også blive medlem, læs mere hér.

TAK fordi du lytter med & vælger at træde ind i ENHED rummet sammen med mig & mine gæster. Din tilstedeværelse tager jeg ikke for givet.

Stort kram, 

Noell

OBS: I samtalen anbefales du at lytte til episode #54 om nærdødsoplevelser & hvordan mening, formål & tro påvirker din sundhed med Tobias Anker Stripp samt episode #4 om den bevidste død, overgivelse til livet & dødsdoula med Anna Lundgaard.